Cumartesi Bu sezon Boyner’in teması aşk

Bu sezon Boyner’in teması aşk

20.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Boyner 2010 ilkbahar-yaz çekimini Dolapdere’deki Autoplato fotoğraf stüdyosunda Nihat Odabaşı ile gerçekleştirdi. Aşk temalı çekimin stilistliğini Elle dergisinden Hafize Çeliktürk yaptı

Bu sezon Boyner’in teması aşk

Pazartesi saat 13.00. Dolapdere’deki tek katlı mor binanın etrafında büyük bir koşuşturma var. Elbiseler taşınıyor, ışıklar kuruluyor... Fondaysa saç kurutma makinesi sesi ile yemek kokusu var. Burası Autoplato fotoğraf stüdyosu ve birazdan başlayacak olan Boyner’in yaz kampanyasının çekim ekibine yemek pişiriliyor, mankenlerin saçları “aşk”a uygun hale getiriliyor. Çünkü Boyner’in bu sezonki teması aşk.
Derken beklenen adam da geliyor, fotoğrafçı Nihat Odabaşı içeri giriyor. Belli ki uykusuz ve moralsiz. Telefonu elinden düşmüyor.
Boyner ekibi de hazır bekliyor. Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama Direktörü Mehtap Alp tüm gün stüdyoda olacak ve Odabaşı ile stilist Hafize Çeliktürk’ün çalışmasını izleyecek. “Bu Nihat ile beşinci çekimimiz. Markayı bizden iyi tanıyor” diyor.
Kalabalık giderek artıyor; ışık ekibi, fotoğraf asistanları, styling’ciler, makyaj uzmanları, kuaförler, elinde laptop’la gezen halkla ilişkilerciler ve Boyner ekibi. Yaklaşık 40 kişi markayı yeni sezona hazırlamak için çalışıyor. Hepsi Nihat Odabaşı’nın ağzından çıkacak bir kelime için hazır. Uzun bir bekleyişin ardından çekim başlıyor.
Yeni koleksiyonda pastel ve neon renkler bir arada kullanılmış. Sarı, dar jean’ler, çiçekli kloş elbiseler, rengarenk şapkalar dikkat çekiyor. Stüdyoda firmanın bünyesinde barındırdığı 800’e yakın markanın hepsinin yeni ürünleri var. Hafize Çeliktürk, Boyner’in kendi markaları Pi, Cotton Bar ve Asimetry ürünleriyle ile bu markaları birleştiriyor.
Nelerin çıkacağını marttan itibaren göreceğiz.