Cumartesi Çarpıcı kemer ince bele

Çarpıcı kemer ince bele

05.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeni sezonun favori aksesuarı, yeleklerden gece elbiselerine kadar her kıyafete eşlik eden dev kemerler. Gösterişli tokalarla süslenen kemerler “kum saati” vücut tipi sevenler için ideal

Çarpıcı kemer ince bele

Kemerlerin işlevinden çok estetik görünümleri sebebiyle seviliyor olması moda dünyası için bir sır değil. Üstelik her defasında yepyeni modeller ve kullanım şekilleriyle bizi heyecanlandırmaya devam ediyorlar. Birkaç sezonun ardından devasa formlarıyla yeniden podyuma dönen bu aksesuar, 2015-16 sonbahar/kış sezonunun en güçlü detaylarından.
Özellikle Marni, Versace, Salvatore Ferragamo, Balmain ve Roberto Cavalli koleksiyonlarında kendine bulduğu geniş yerle Milano Moda Haftası’nın şampiyonu olan dev kemerler, tulumlardan gece elbiselerine, yeleklerden paltolara kadar her şeyin üzerine konarak beli vurguluyor, korse etkisi yaratıyor ve silüeti daha ince gösteriyor.

Deri ya da lastik
“Kum saati” adı verilen vücut tipi moda dünyasında gitgide popülerleşirken, ona kavuşmak için kemerlerden daha kestirme bir yol olamaz. Gözünüz hem deri, lastik gibi farklı materyallerden üretilen kayışlarda hem gösterişli tokalarda olsun.

Haberin Devamı

Kısa kısa

Yeni “Coco”
Kristen Stewart, Karl Lagerfeld’in kalbindeki yerini sağlamlaştırıyor. Güzel oyuncu, Lagerfeld’in yöneteceği kısa filmde Coco Chanel’in gençliğini canlandıracak. İki gün sürecek çekimler için mekan olarak Fransız sinemacı Luc Besson’un stüdyosu seçilmiş.

10’uncu yıl şerefine
Nike’ın 2005’te yayımladığı YouTube videosu “Crossbar” milyonlarca kez izlenerek bir ilke imza atmıştı. Marka bu videonun 10’uncu yılı şerefine yenilenen ve sınırlı sayıda üretilen Tiempo Legend “Touch of Gold” kramponuyla karşımızda...

Şişedeki buluşma
Bugüne dek dünyanın pek çok önemli markasıyla işbirliği yapan Coca-Cola Light bu defa Mavi’yle bir araya geldi. Mavi tarafından tasarlanan şişe elbette jean giymiş.

Haberin Devamı

Alışveriş

l Bu yaz hayatımıza yeniden giren bel çantaları bu trendden muaf değil. Topshop’ta 110 TL.
l Mango kemer hemen hemen her şeye uyum sağlar. 90 TL.
l Balmain’deki deri kemer için “evladiyelik” demek yanlış olmaz. 920 avro.
l Tepeden tırnağa siyahlara bürünüp İpekyol’daki bu kemeri takmayı deneyin. Bütün gözler ona çevrilecek. Fiyatı 129 TL.

Yazarlar