Cumartesi Çocuklar için bu hafta...

Çocuklar için bu hafta...

24.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dinozorlar adasına yolculuk

Çocuklar için bu hafta...

Bayrampaşa’daki Forum İstanbul’da 10 bin metrekareye kurulu Jurassic Land ziyaretçilerini milyonlarca yıl öncesine götürüyor. 70 dinozorun olduğu parkta, Türkiye’nin en büyük hareketli sineması Juracopter’da dinozorlar adasına yolculuk da yapabilirsiniz. Giriş 28 TL, indirimli 22 TL.

Hâlâ görmeyenlere...
Ayasofya’dan Rumeli Hisarı’na, Safranbolu Evleri’nden Sümela Manastırı’na... Türkiye’nin önemli eserlerinin minyatür hallerini çocuklarınızla birlikte gezebilirsiniz. 122 maketin sergilendiği Miniatürk’e giriş
5 TL, indirimli 3 TL.

Çocuklar için bu hafta...
Yeşil bir kent yaratıyorlar
İstanbul Modern’de çarşamba günü saat 13.00-14.00 arası yapılacak “Geleceğin Mimarları” etkinliğinde çocuklar geometrik biçimlerle yeşil bir kent yaratıyor. Fiyatı 55 TL. Rezervasyon için tel: 0212 334 73 00.

Yaratıcı dramadan resme atölye çalışmaları
İş Bankası Müzesi’nde yarın 11.00-15.45 saatleri arasında 7-12 yaş grubu çocuklara “Sandviç Resim”, “Gizli Saklı”, “Meclisini Kur Atölyesi”, “Bilim Gösterisi”, “Yaratıcı Drama ile Okuma Atölyesi” ve “Bütçe Tutum Tasarruf” etkinlikleri olacak. Rezervasyon için 0212 511 18 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Pony’ler minikleri bekliyor
Via Port eğlence parkındaki Pony Club’da çocuklar, kendileri gibi minik pony’lerle birlikte eğlenceli bir hafta sonu geçirebilir. 3-14 yaş aralığındaki çocuklar özel eğitimli pony’lere binicilik eğitmenleri eşliğinde biniyor.

Alışveriş zamanı
İki yeni kitap
- “Ayı Olmayan Ayı”, ayı olmadığına inandırılmaya çalışılan talihsiz bir ayının öyküsünü anlatıyor. Frank Tashlin’in yazdığı kitap Hayykitap’tan çıktı. Fiyatı 10 TL.
-Johan Heliot “Nada-Yetenek Hırsızı”nda özel yetenekli insanlar ve hiçbir yeteneği olmayan “sıradan” çocuk Nada’yı anlatıyor. Caretta Çocuk’tan çıkan kitap 12 TL.

Rengarenk ve yıkanabilir kalemler
Faber-Castell’in rengarenk Grip Finepen kalemleri kolay tutuş özelliği olan noktalı yapısıyla duzun süre not almayı kolaylaştırıyor. Su bazlı mürekkep içeren Grip Finepen kalemler, yıkandığında kumaşlarda leke bırakmıyor. Fiyatı 17 TL.

Bebeklerin banyo zevki...
Civil’in Kujju havlu ve bornozları nemi hızla emiyor ve deride alerjik oluşumlara yol açmıyor. Rengarenk seçenekleriyle sunulan havluların kanserojen madde içermediği de TSE tarafından onaylı. 1-3 yaş grubu bebekler için üretilen havlu ve bornozların fiyatları 12 ile 19 TL arasında değişiyor.

Yazarlar