Cumartesi Damak tadı

Damak tadı

18.03.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:

.

Damak tadı

Enginarlı mönü Spazio bahar sebzelerinden biri olan enginarı 26 Mart'a kadar özel bir mönü ile beğeninize sunuyor. Değişik soslar, peynirler, et ve balık ürünleriyle birlikte sunulan "Enginarlı Mönü"den bazı seçenekler şöyle: Körpe enginar, rezene ve yengeç eti salatası, Bagna Cauda sosu ile kızartılmış enginar kalbi ve kalamar, Taleggio peyniri ile enginarlı risotto, enginar soslu ve kırmızı biberli levrek, enginar ve fontine peynirli fondü ile Milano usulü dana pirzola. Gezi İstanbul'da Brezilya'dan İrlanda'ya dünyanın seçkin kahve çeşitleri bulunduğu gibi paket kahve satışı da yapılıyor. Colombia Supremo, Guatemala Antigua Pastores, Kenya, Paradiso Blend Dark, Hazelnut, French Vanilla Supreme, Irish Cream, Chocolate Raspberry Truffle, Amaretto kahvelerinin 125 gramı 8 YTL veya 250 gramı 16 YTL'lik özel paketlerde, istenilen şekilde öğütülmüş olarak satın alınabiliyor. Her zevke uygun kahve Swissotel 26 Mart'ta sona erecek Ribs&Blues Festivali ile Amerika'nın geleneksel lezzeti olan kaburgayı ve 1800'lü yıllardan günümüze uzanan blues müziğini İstanbul'a taşıyarak bu kültürü daha yakından tanıma olanağı sunuyor. Cafe Suisse Restoran'daki festival için Swissotel Chicago'nun başaşçısı John Seagro burada olacak. Blues eşliğinde yemek Zengin mönüsüne her gün yeni tatlar katarak lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi haline gelen Divan Pub'larda mart ayı boyunca Kiş Günleri düzenleniyor. 31 Mart'a kadar müdavimlerini Alman ve Fransız mutfağının klasik tatlarıyla buluşturacak olan Divan Pub'larda; peynirli, kabaklı-peynirli, tavuklu-domatesli, dana jambonlu-gravyer peynirli ve somonlu kişleri deneyebilirsiniz. Kiş günleri Arnavutköy'de dört katlı bir yalıda hizmet veren Neruda's Bloom'da dünya mutfağından yemekleri nostaljik bir atmosferde, Boğaz manzarası eşliğinde yiyebilir, sonra da barda vakit geçirebilirsiniz. Nostaljik bir yemek 20 yıldan beri Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Han Restoran, Şaşkınbakkal'daki yeni adresinde mönüsünü zenginleştirdi. Han Restoran'ın mönüsünde hamur işleri, özel soslu yemekleri, hafif salataları, zeytinyağlıları, Kayserili kadınların yaptığı suböreği, etli yaprak sarması ve Kayseri mantısı yer alıyor. Meraklısına Kayseri mantısı