Cumartesi Doğal taşlar başrolde

Doğal taşlar başrolde

23.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Selin Ecer’in sonbahar-kış koleksiyonunda doğal taş ve inciler yeşil, siyah ve toprak tonlarıyla buluşuyor. Tasarımlarda kanat, kelebek ve yaprak motifleri de öne çıkıyor.

Doğal taşlar başrolde

Yaklaşık 10 yıl önce hobi olarak başladığı takı tasarımını bir buçuk yıl önce kendi ismiyle kurduğu Selin Ecer markasıyla profesyonel bir işe dönüştürdü Selin Ecer. “Takı tasarımı yapmak en büyük düşüm ve tasarladığım takıları birilerinin üzerinde görmek en büyük mutluluğum” diye anlatan Ecer tasarladığı takılarda gümüş, doğal taşlar, inci gibi çeşitli materyalleri bir araya getiriyor. Tasarımcının bu seneki sonbahar-kış koleksiyonunda ise akik, labradorit, ametist, hematit, oniks, kuvars taşları ve inciler ön plana çıkıyor.

Kelebek ve kanatlarla iddialı

Gümüş üzeri zirkon taşlı ay yıldız ve kanat figürlerinin yer aldığı koleksiyonda, püsküller ve sallantılı küpeler iddialı modellerden. Taşlarla bezeli kanatların yanı sıra rengarenk kelebekler ve yaprak figürleri de göze çarpıyor. Bu sezon toprak tonları, yeşil ve siyah sıkça kullanılmış. Gümüş, altın rengi, siyah gümüş ve rose altın rengi de koleksiyona hakim. Yüzüklerde gündelik kullanıma uygun ince ve zarif modeller olduğu kadar, iri kelebek ve kanatların öne çıktığı dikkat çekici modeller de var. Ecer kış sezonu olduğu için müşterilerin bileklik olarak derili modelleri ve bunlarla takım doğal taşlı deri tasma kolyeleri tercih ettiğini belirtiyor. “Koleksiyonlarımın her yaşa ve zevke hitap etmesine özen gösteriyorum” diyen Ecer, en büyük hedefi sorusunu ise “Tasarladığı takıları takan ve kendisini bu takılarla daha güzel hisseden kadın sayısını gün geçtikçe artırmak” şeklinde yanıtlıyor. Selinecer.com üzerinden ulaşabileceğiniz tasarımların fiyatları 80 liradan başlıyor.