Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

15.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Votkadan monta, kent rehberinden parfüme haftanın en yeni ve en modaları

En moda En yeni

İşkadınlarına özel koleksiyon
Stefanel işkadınlarına özel, Astoria Alışveriş Merkezi’ndeki Executive mağazası ile farklı bir konsept sunuyor. Mağazada ceket takım içine giyilen ipek karışımlı bluz ve gömlekler, kalem etekler, özel kumaşlar dikkat çekiyor.

Trendler her sabah e-postanızda
En son moda, en yeni teknoloji, en hoş tasarım... Tüm bunlar gazeteci Yaprak Aras Şahinbaş’ın “kapsama alanına”
giriyor. Şahinbaş hazırladığı www.trendometre.com adresli blogda trendleri alışveriş, müzik, moda gibi başlıklar altında topluyor. Eğer bloga üye olursanız her sabah yeni trendler
e-posta adresinize gönderiliyor.

Şehirli erkeğin parfümü
Police’in şehirli erkekler için ürettiği yeni parfümü Wings, yeni trendleri takip eden erkeklerin ilgisini çekeceğe benziyor. Wings gümüş ve siyah renkli şişesiyle dikkat çekiyor. Parfüm elma çiçeği, sardunya, amber ağacı ve beyaz misk karışımından oluşuyor.

Ekose montlar
Mavi Jeans’in 2009 kış koleksiyonunda bu yıl renkli ve ekose mont ve kabanlar yer alıyor. Koleksiyonda hem uzun hem kısa modeller var.

En moda En yeni

Kent rehberi 10 yaşında
Louis Vuitton’un farklı şehirleri çok özel detaylarıyla anlattığı şehir rehberi Louis Vuitton City Guide, 10’uncu yılını kutluyor. Rehberde 30’dan fazla şehir tanıtılıyor. Louis Vuitton 10’uncu yıl nedeniyle City Guide’ı yeni bir tasarım ve yeni eklenen şehirlerle buluşturuyor.


Kola aromalı votka
Tekel Votka 1967 elma ve şeftali aromalı votkalardan sonra şimdi de kola aromalı votkayla karşımızda. Yenilenmiş imajıyla bu votkayı ister bol buzla, ister sek, ister meşrubatla karıştırarak da içebilirsiniz.


Sevil Parfümeri Adana’da bugün açılıyor
Kozmetik zinciri Sevil Parfümeri, Adana Ziyapaşa’daki mağazasını bugün açıyor. Açılışta ünlülerin makyözü Ülker Mutlucan konuklara ücretsiz makyaj yapacak. Ayrıca konuklar yeni sezon makyajının inceliklerini ve makyaj tüyolarını da öğrenecek.

En moda En yeni

Yatak odanızı da giydiriyor
Kyo MyFriend’de bu yıl pijamalardan ev eşyalarına kadar her şey rengarenk. Yani yatak örtüleri, nevresim takımları ve yastık kılıfları da bu sezon pijamalarınıza eşlik edecek. Ayrıca aynı tonlarda ve desenlerdeki mumlarla da odanıza renk verebilirsiniz.