Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

14.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Paşabahçe 33’üncü mağazasını turist çekim merkezlerinden biri olan Nuruosmaniye’de açtı.

En moda en yeni

Yeni mağaza Nuruosmaniye’de açıldı
Mağazada, kültür mirasımızın izlerini taşıyan ürünleri 9.50-1.500 TL arası fiyatlarda bulmak mümkün.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Manzaralı porselen
Porland İstanbul’un bakmaya doyamadığımız Boğaz, Kız Kulesi gibi manzaralarını porselenlere taşıyor. Koleksiyonda kahve fincanı, bardak, tepsi gibi ürünler
yer alıyor. Fincan 15 TL.

Kış kokusu
Dior’un kadın parfümü Hypnotic Posion’da öne çıkan kokular acı badem, kimyon ve sandal ağacı. Baharatsı kokularıyla mevsime uyan parfümün fiyatı 100 ml’si 249 TL.

Hem saça hem cilde
Tüm saç ve cilt tiplerinde kullanılabilen Nuxe kuru yağ bitki yağları ve vitaminlerden oluşan içeriğiyle hem cildinizi yumuşatıyor hem de saçlarınızı parlatarak bakım yapıyor. Fiyatı 99.50 TL.

Hobileriniz artık daha kolay
Takı tasarlamak, cam bardak ve ahşap kutulara desen çizmek gibi birçok alanda kullanılabilen Dremel ile şaheserler yaratabilirsiniz. Altı farklı ucu bulunan cihazın fiyatı 90 TL.

Haberin Devamı

En moda en yeni


Alplerden İstanbul’a
Mövenpick Hotel İstanbul Azzur Restaurant’da 29 Şubat’a kadar fondü günleri var. İsviçre Alplerinden gelen geleneksel peynirlerle başlayacağınız fondü turunu taze meyveler eşliğinde sunulan çikolata fondü ile bitirebilirsiniz.

Tarifleri paylaşın
Pınar Labne ile 3 al 2 öde kampanyasıyla mutfak severleri alışıldık tatlara yeni yorumlar katmaya davet ediyor. Labneli değişik lezzetleri tariflerini Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

En moda en yeni

Eşarp elbiseler
DKNY Resort 2012 koleksiyonu pastel renklerden ilham alıyor. Bol dökümlü eşarp elbiseler koleksiyonun dikkat çeken parçalarından.

Renkli kulaklar
Nokia’nın rengarenk bluetooth kulaklıkları ile kışın gri günlerini renklendirebilirsiniz. Diğer uyumlu müzikçalarlarda da kullanılan kulaklığın fiyatı 109.90 TL.

En moda en yeni


Spor-şık saatler
Puma’nın yeni saat koleksiyonunda parlak ve ışıltılı renkler kullanılmış. Spor-şık tarzı benimseyenlerin ilgisini çekebilecek altın rengi saat
269 TL.

Çayın tarihi bu kitapta
Türkiye’de çayın tarihi ve kültürünü inceleyen “Bahçeden İncebel Bardağa Türk Çayı”, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıktı. Mustafa Duran’ın hazırladığı kitabın fiyatı 85 TL.

Akıllı ısıtıcılar
Casa Bugatti’nin Vera serisi su ısıtıcılar ile suyu 45-100 derece arasında istediğiniz bir sıcaklıkta ısıtabilirsiniz. Zaman ayarı da olan ısıtıcıların farklı renk alternatifleri var. Fiyatı 690 TL.

Haberin Devamı

Yeni lezzetler
Çikolatasıyla ünlü Beşiktaş’taki Valonia Chocolate&Cafe yenilenen menüsüyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Öne çıkan lezzetler arasında teriyaki soslu bonfile salatası ile zeytinli ve limonlu tavuk yer alıyor.