Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

10.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeni İpekyol koleksiyonunda eşarp desenli bluzlar ile geniş paça pantolonlar dikkat çekiyor.

En moda en yeni

Eşarp desenli bluz
Topuklu loafer trendi önümüzdeki sezonda da devam edeceğe benziyor.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Istakozun anavatanından

Swiss Otel Gaja Restoran’da 14-24 Mart tarihleri arasında şef William Mahi’nin ıstakozun anavatanı olarak kabul gören Kuzey Amerika’nın Maine eyaletinden getirilen ıstakozlarla hazırladığı lezzetleri deneyebilirsiniz. Tel: (0212) 326 11 00

Sıcak posta
Kırmızı posta kutularından ilham alınarak yapılan Hot Post termos Tantitoni mağazalarında. Paslanmaz çelik ve bulaşık makinesinde yıkanabilir termosun fiyatı 47 TL.

Tulgar’dan bir cinayet hikayesi
Gazeteci-yazar Ahmet Tulgar’ın yazdığı “Çocuklar ve Canavarları” bir sorgu müfettişi ile ünlü bir yazarın bir cinayetle kesişen yollarının hikayesini anlatıyor. Doğan Kitap’tan çıkan kitabın fiyatı 11 TL

Kozmetikte yeniler

* Avon Shine Attract ruj canlı renkler ve ışıltıyı bir arada sunuyor. Sekiz farklı rengi olan ruj 11.50 TL.
* Nuxe yaşlanma karşıtı göz kremi göz altında oluşan şişkinlik ve morlukları gidermeye yardımcı oluyor. Mart ayında bu seriden üç ürün alana makyaj çantası hediye ediliyor. Krem 75 TL.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Pastel renkler
* Levi’s Curve ID’lerin yeni modeli Ankle Skinny ayak bileğinde biten boyu ve pastel renkleriyle dikkat çekiyor. Fiyatı 139.90 TL.

* Özellikle iş hayatında gün boyu rahat etmek isteyen kadınların tercihi Camper ilkbahar-yaz koleksiyonunda öne çıkan renkler sarı ve pastel tonlar.

En moda en yeni

Sandaletler denizden çıktı
Miu Miu yeni sezonda kristal sandaletleriyle ışıldayacak. Koleksiyon denizatı, deniz yıldızı, yengeç gibi figürlerden ilham alıyor. Denizatlı sandaletler 1375 TL.

Dita’lı şişeler
Burlesque dansçısı Dita Von Teese, Fransız markası Perrier’nin sınırlı sayıda üretilen şişelerini süsülüyor. Özel tasarım şişeler kısa bir süreliğine belirli mekanlarda sunuluacak.

RAFLARDAN

* Yeni Cappy Meyve Tanem Şeftali’nin içinde şeftali parçaları ile meyve suyunuzu hem yiyebilir hem de içebilrisiniz.
1 litrelik şişe 2.50 TL.
* Carte d’or yeni tatlı karışımı Elmalı Turta ile raflardaki yerini aldı. Pratik turtalar yapmak isteyenler için fiyatı 7.45 TL.