Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

14.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

De Facto’nun bahar ayları için tasarladığı koleksiyonları Green Mind ve Tropical Fruits’ta, meyve desenleri, bağlamalı gömlekler ve çiçek desenli mini şortlar yer alıyor.

En moda  en yeni


Şortlar çiçek açtı
De Facto’nun bahar ayları için tasarladığı koleksiyonları Green Mind ve Tropical Fruits’ta, meyve desenleri, bağlamalı gömlekler ve çiçek desenli mini şortlar yer alıyor. Beyaz, mercan ve su yeşili öne çıkan renklerden.

Haberin Devamı

Dola dola bitmez
Swatch Color Codes bileklikler uzun boyları sayesinde bileğe birkaç defa dolanabiliyor. Pastel tonlarda 10 farklı renk seçeneği bulunan bilekliklerin fiyatı 65 TL.

Filtreli matara
Nikken PiMag spor mataraya dolduracağınız musluk suyu siz içmeden önce filtresinden süzülerek 8.5-9.5 arası pH’a sahip, mineralli bir su haline geliyor. Gövdesi geri dönüştürülebilir malzmeden hazırlanmış mataranın fiyatı
137.50 TL.

Bir taşla iki kuş
Desa’nın yeni Super-Thin deri ceketi ince derisiyle mevsime uygun bir alternatif. Yağmurlu havalarda ters çevirilip giyilebilen ceket yağmurluk işlevi de görüyor. Fiyatı 999 TL.

Nostaljik radyo
Hilfiger Denim mağazalarından alışveriş yapanları nisan ayı sonuna kadar nostaljik bir sürpriz bekliyor. Yeni sezondan yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinize “denim radio” hediye ediliyor.

Haberin Devamı

Pazar indirimi
DKNY Geleneksel Pazar İndirimi’nde geçmiş sezon ürünlerine yüzde 60-85 arası indirim oranlarıyla sahip olabilirsiniz.
İndirim yarın Suadiye, 22 Nisan’da İstinye Park mağazasında.

Godiva’nın yeni mağazası İstinye’ye
Godiva yedinci mağazasını İstinye Park’ta açtı. Giriş katında bulunan mağazadan el yapımı pralin ve trüfler alabilirsiniz. Ayrıca alışverişten yorulanlara kahve molası vermek için uygun bir seçenek olabilir.

Hanımın müziği
“Hanımın Çiftliği” dizisinin, Mazlum Çimen ve Saki Çimen tarafından bestelenen müziklerinden oluşan albüm müzik marketlerdeki yerini aldı. Esen Müzik’ten çıkan albümün fiyatı 14.90 TL.

Hatay’dan lezzetler
Hatay mutfağı 16-30 Nisan tarihleri arasında Four Seasons Hotel Sultanahmet’in restoranı Seasons’da meraklıları ile buluşuyor. Öcce, sürklü, zahter, tepsi kebabı gibi Hatay’ın yöresel lezzetlerini tadabileceğiniz yemeğinizi künefe ile tamamlayabilirsiniz.

Motorcu gözlükleri
Tag Heuer Avant-Garde gözlüklerinin yeni modeli, saplarında yer alan mıknatsı sistemiyle kolayca açılıp kapanıyor. Özellikle motosiklet tutkunları için uygun.

Turuncunun dinamizmi
Issey Miyake saatlerinin Trapezoid serisine
bu yazın favori renklerinden turuncuyu da ekledi. Kronograf ve takometre özelliği bulunan saat 723 TL

Haberin Devamı

İstanbul’a özel
Absolut Vodka’nın İstanbul’a özel çıkardığı Absolut İstanbul’un şişesi üzerindeki desen ressam Yiğit Yazıcı’nın imzasını taşıyor. Galata Kulesi ve balıkçı tekneleri gibi şehrin simglerinin bulunduğu şişe koleksiyonerlerin ilgisini çekecek cinsten. Fiyatı 59.90 TL.