Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

23.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

www.laniger.com’un renkli ve farklı yaka çeşitleriyle satışa sunduğu hırkalar hem gündüz hem gece kullanıma uygun.

En moda en yeni

Renkli hırkalar
www.laniger.com’un renkli ve farklı yaka çeşitleriyle satışa sunduğu hırkalar hem gündüz hem gece kullanıma uygun. Puantiyeli hırkanın fiyatı 276.50 TL.

Haberin Devamı

Greyder’de indirim
Greyder’in kış sezonuna özel, ikinci üründe ekstra yüzde 40 indirim fırsatı başladı. Haki renkleri, bordolar, gri tonları ve kahveler sezonda en çok kullanılan renkler arasında. Ayakkabının fiyatı 259.90 TL.

6 yeni koleksiyon
Accessorize, ilkbahar-yaz koleksiyonu için “Geisha”, “Eden”, “Indigo”, “Debutante”, “Bloom” ve “Las Salinas” olmak üzere altı yeni koleksiyon satışa sunuyor. Indigo serisinden olan bu kolyenin fiyatı 39.50 TL.

Tchibo’dan pamuklular
Tchibo, “içinizdeki rahatlık” temasıyla geniş bir ev giyim koleksiyonu hazırladı. Koleksiyonda organik pamuktan üretilen ürünler yer alıyor. Sabahlığın fiyatı 74.95 TL.

Yoğun renk ve koruma
Clinique’in Chubby Stick Intense nemlendirici dudak parlatıcısı yoğun nemlendirme ve renk sağlama özelliğini birleştiriyor. Sekiz farklı renk seçeneğiyle 49 liraya satışta.

Haberin Devamı

Şebnem Ferah koleksiyonu

Şebnem Ferah’ın “Kadın”, “Artık Kısa Cümleler Kuruyorum”, “Perdeler” ve “Kelimeler Yetse” albümleri Pasaj Müzik tarafından tekrar yayımlandı. Fiyatları 15.90 TL.

Şık ve çarpıcı
Yves Saint Laurent’ın yeni kadın parfümü “Manifesto”; kokusunu yasemin, zambak ve beyaz çiçeklerden alırken, tamamlayıcı koku olarak sandal ve vanilya kullanılmış. Şık şişesiyle satışa sunulan parfümün fiyatı 213.75 TL.

Hem erkeklere hem kadınlara
Kayışındaki bej ve kadranındaki kahverengi tonlarıyla hem erkekler hem de kadınlar için şık ve spor yeni i-watch saatlerin fiyatı 296 TL.

Erkeklere özel
Balmain, erkekler için 2013 gözlük koleksiyonunda siyah, gri ve tarçın olmak üzere üç renk kullandı. Gözlüğün fiyatı 530 TL.

Baharda pastel renkler
Mango 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunda mandalina, mercan, uçuk pembe, deniz mavisine ağırlık verdi. Ayrıca kırmızı ve siyah yine çok kullanılan renkler arasında.

RAFLARDAN

* Pınar, kaymak sevenler için “Sütkrem”i hazırladı. Daha az kalorili ve hafif tadıyla Sütkrem, 160 gramlık paketlerde
3.95 liraya satışa sunuldu.
* UNO’dan ara öğünlerde ya da çay saatlerinde bademli ve kıtır kıtır yeni bir atıştırmalık UNO Biscotti. 150 gramlık paketlerde satışa sunulan Biscotti’nin fiyatı 4.50 TL.