Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

18.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vakkorama Night mezuniyet törenleri için zengin bir koleksiyon hazırladı.

En moda en yeni

Mezuniyet hazırlığı başladı
Beyaz, pastel pembe tonları, mor, yeşil, kırmızı, gold ve siyahın yer aldığı koleksiyonda vintage modelerden derin V yakalara kadar birçok seçenek var.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Plaj modası
Adidas’ın, Swim&Beach koleksiyonunda canlı renklerin kullanıldığı mayo, terlik, çanta gibi plaj için uygun pek çok tasarım yer alıyor.

Marin teması
Lee Cooper’ın ilkbahar-yaz koleksiyonunda marin teması; kırmızı, lacivert ve beyaz renkleriyle ön planda. Birçok seçeneğin yer aldığı koleksiyonda mini eteğin fiyatı 80 TL.

Mavi’den yeni şehir
Mavi, İstanbul ve İzmir tişörtlerinin ardından şimdi de Ankara temalı tişört koleksiyonunu hazırladı. Şehrin simgelerinin yer aldığı tişörtlerin fiyatı 30 TL.

Çocuklara özel
Tommy Hilfiger, “The Muppets” karakterlerinin yer aldığı erkek ve kız çocuk koleksiyonu hazırladı. Kurbağa Kermit,
Miss Piggy gibi karakterlerin yer aldığı tişörtler 6 ay-16 yaş arası için üretildi.

Haberin Devamı

Su altında fotoğraf
Pentax WG-3 serisi 14 metreye kadar
su altında fotoğraf çekebiliyor. Zor koşullara uygun, suya, yağmura ve düşmeye dayanıklı bu fotoğraf makinesini tatilinizde yanınızdan ayırmayacaksınız. Ayrıca kablosuz şarj özelliğine sahip makinenin fiyatı 2 bin TL.

Yamalı ve farklı
Fred Perry, Hong Kong kökenli Izzue ile işbirliği yaptı. Koleksiyonda omuzlarda ve kollarda farklı kumaş yamalarıyla tişört, gömlek ve polo modeller bulunuyor.

Bakımlı saçlar

* Kerastase Soleil, saçı koruyan, onaran ve parlaklık kazandıran bakım serisi hazırladı. Saç banyosu, maske ve koruma üçlüsünden oluşan bu seride; Bain Apres-Soleil saç banyosunun fiyatı 59 TL.
* Klorane Manolya Bakım Maskesi, mat ve donuk saçların yeniden nemini ve doğal koruyucu tabakasını kazanmasına yardımcı oluyor. Fiyatı 55 TL.