Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

04.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pierre Cardin kıyafetlerin tamamlayıcı parçalarından biri olan eşarp koleksiyonunda geometrik desenler ile çiçek formlarından oluşan baskılara yer veriyor.

En moda en yeni

Mis kokulu bakım
* Caudalie vücuda yumuşaklık kazandırıp nemlendiren bakım kremi ve beyaz misk, zencefil kokularıyla hazırlanmış parfümüyle cilde canlılık katıyor. Fleur De Vigne Kofre’nin fiyatı 57.50 TL.
* Calvin Klein’ın pembe biber taneleri, menekşe yaprağı ve bergamut kokularıyla hazırladığı Downtown parfümü çiçek kokusu seven kadınlar için. Parfümün 50 ml fiyatı 196 TL.

Haberin Devamı

Kıyafetinizi tamamlayın
Pierre Cardin kıyafetlerin tamamlayıcı parçalarından biri olan eşarp koleksiyonunda geometrik desenler ile çiçek formlarından oluşan baskılara yer veriyor. Fiyatı 131 TL.

Hem sıcak hem rahat
Greyder’in kış koleksiyonunda
ayakları hem rahat ettirecek hem de sıcak tutacak oval burunlu, uzun çizmeler yer alıyor. Kahverengi çizmenin fiyatı 280 TL.

Püsküllü koleksiyon
Twist yeni yıla özel hazırladığı koleksiyonda işleme ve nakış motiflerini püsküllü detaylarla tamamlıyor. Elbisenin
fiyatı 229 TL.

Parıltılı ayakkabı ve çantalar
Nine West ayakkabı ve çanta koleksiyonunda kırmızı ve siyah rengi yüksek topuklu, parıltılı ayakkabılar ile; çantaları ise nakış ve zincir detaylarıyla birleştirdi. Çanta 240 TL.

Haberin Devamı

Eğlenceli çoraplar
Penti’nin siyah ve kırmızıya ağırlık verdiği, pamuklu ev patiği koleksiyonunda uğur böceği, penguen, geyik gibi hayvan şekilleri yer alıyor. Çorabın fiyatı 10 TL.

Yeme içme

Akşamüstü partileri sürüyor
iTalyan restoranı Pipa Nişantaşı, her cumartesi düzenlediği eğlenceli akşamüstü partilerine caz
ve funk tarzındaki canlı
DJ performanslarıyla devam ediyor. Saat 17.00-20.00 arası gerçekleşen “Happy Hour” konseptli partilerde özel kokteyller ve içkiler
yüzde 25 indirimli.

Raflardan...

* Yiyecek ve içeceklerde balı daha rahat kullanabilmek için Balparmak yeni taşınabilir
Katla Balla’yı hazırladı. Çiçek ve çam balı çeşitleri bulunan ürünün 18’li paket fiyatı 6.45 TL.
* Dove’un yeni besleyici bakım sütleri cildi
yapışkanlık hissi yaratmadan yumuşatıp nemlendiriyor. Fiyatı 17.90 TL.
* Altınkılıç Kefir sade, light, çilekli, orman meyveli kefir seçeneklerinden sonra ballı-muzlu kefiri de lezzetlerine ekledi. 250 ml fiyatı 2.45 TL.
* Beta Tea yeni yıl için hazırladığı özel kutularda kış günlerinde içinizi ısıtacak siyah ve yeşil çay seçenekleri sunuyor. Fiyatı 14 TL.