Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

15.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Saatten ayakkabıya, rengarenk çoraplardan cep telefonlarına haftanın öne çıkan yeni ürünleri...

En moda en yeni

Bacaklara renk geldi
Dantel örme desenlere sahip Daymod bahar koleksiyonunda safran, pudra, petrol, kum, şarap ve yeşil gibi farklı renk seçenekleri bulunuyor. Günün her saatinde rahatlıkla giyilebilecek bu çorapların fiyatı 5.25 TL.

Haberin Devamı

Erkeklere özel tasarımlar

l Koton’un yeni erkek koleksiyonunda chino pantolonlar, blazer ceketler, gömlek ve polo tişörtler var. Pantolonun fiyatı 60 TL.
l Dockers spor tarzı seven erkeklere kahverengi ve siyah klasik ayakkabıların yanı sıra bordo, yeşil gibi canlı renklerden oluşan marin temalı Gerli koleksiyonunu hazırladı. Ayakkabının fiyatı 170 TL.

Mavi renkler, bulut desenleri
Wrangler kot gömlek, pantolon ve tişörtlerden oluşan yeni koleksiyonunda mavinin koyu ve açık tonları ile bulut desenlerine yer verdi. Bulut desenli jean’in fiyatı 209 TL.

Hem ızgara hem tost makinesi

Tefal yağ toplama haznesi ve bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliklerine sahip, hem tost makinesi hem de ızgara olarak kullanılabilen yeni Gourmet Grill Classic’i üretti. Fiyatı 350 TL.

Haberin Devamı

Bakımlı olmayı sevenler için...
* Urban Care her saç tipine uygun, besleyici ve canlandırıcı bitkisel kreatinli krem, serum ve saç maskesi üretti. Serumun fiyatı 22.50 TL.
* Biotherm mimiklere bağlı oluşan kırışıklıkları önleyici bakım serisi skin best’i hazırladı. 30 ml kremin fiyatı 145 TL.

Ayakkabı bağcığından kulaklık
Philips’in renkli ayakkabı bağcıklarını örgü haline getirerek bant şeklinde tasarladığı kulaklık Citiscape Strada, güçlü
ve net ses verme özelliği taşıyor. Fiyatı 80 TL.

Sportif saatler
* Lacoste spor tarzısevenler için Sydney saat koleksiyonunu tasarladı. Beyaz deri kayış üzerine iki farklı tasarımı bulunan üniseks saatlerin fiyatı 595 TL.

Teknoloji meraklılarına
5 mp kamera, 16 GB hafıza, 5 inçlik ekran özelliklerine sahip Samsung Galaxy Grand Neo, Türkiye’ye geldi. Vodafone mağazalarından
satın alabileceğiniz telefonun fiyatı 900 TL.

raflardan

* Papia pembe, turuncu gibi bahar renklerini çiçek desenleriyle birleştirerek Decor peçete koleksiyonunu hazırladı. Peçetelerin paket fiyatı 3.75 TL.
* Kaanlar kahvaltı çeşitlerine kolay sürülebilir krem peyniri de ekledi.
350 gramlık peynirin fiyatı 5.50 TL.
* Muratbey’in Naturena peynir serisinde fıstıklı domatesliden fesleğenli çörek otluya 13 farklı çeşit var. Fesleğenli domatesli peynirin fiyatı 11 TL.
* Binbirçiçek süzme çam ve süzme çiçek ballarını yeni “çıt kapaklı” ambalajlarında sunuyor. Fiyatı 14.90 TL.