Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

22.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cacharel’in pantolon, ceket, triko ve şortlardan oluşan yeni koleksiyonunda gül kurusu, mavi renkleriyle pamuklu dokular kullanıldı.

En moda en yeni

Pamuklu dokular kullanıldı
Cacharel’in pantolon, ceket, triko ve şortlardan oluşan yeni koleksiyonunda gül kurusu, mavi renkleriyle pamuklu dokular kullanıldı. Pantolon 250, gömlek 129 TL.

Haberin Devamı

Rengarenk ayakkabılar
l Divarese kırmızı, mavi gibi bahar renklerini kullandığı ayakkabı koleksiyonunda bantlı modellere yer veriyor. Bilekten bağlı ayakkabının fiyatı 249 TL.
l Aldo renkli çanta ve topuklu ayakkabılardan oluşan yeni bir koleksiyon hazırladı. Somon renkli ayakkabıların fiyatı 359 TL.

Çiçeksi kokular
l Burberry Isparta gülü, misk, amber çiçeği ve sandal ağacı esansları karışımıyla yeni Burberry Body’yi yarattı. 85 ml’lik parfümün fiyatı 252 TL.
l Avon yirminci yılına özel
hazırladığı Far Away Gold parfümde Madagaskar vanilyası ve Hint yasemin çiçeklerini kullandı. Parfümün 50 ml fiyatı 33.50 TL.

Bahar desenleri

l Tepe Home çiçek desenli kırlentler, cam objeler ve şamdanlardan oluşan yeni koleksiyonunu tasarım meraklılarına sundu. Çiçekli kırlentin fiyatı 40 TL.

Haberin Devamı

yeme içme

Suşi ayağınıza geliyor
Trump Cadde’de son şubesini açan Sushi Express&Chinese Express suşi, noodle, geleneksel çorba gibi Uzakdoğu lezzetlerini artık işyerlerine
de servis ediyor. Bento Box adı verilen kutu menülerde suşi, Uzakdoğu pilavı, soslu tavuk ya da etli yemek çeşitlerinden sipariş edebilirsiniz. Bento Box’ların fiyatı 31-53 TL arasında değişiyor.

raflardan

l Seramik Victorinox bıçaklar sebze ve meyveleri besin değerlerini kaybetmeden kesmeyi sağlıyor. Fiyatı 16 TL.
l Marmarabirlik su miktarı azaltılmış yeni kuru sele zeytin üretti. 400 gram zeytinin fiyatı 4 TL.
l Herbalife çikolatalı-yer fıstıklı,
vanilyalı-bademli ve limonlu çeşitleri bulunan, az kalorili protein bar kutusu hazırladı. 14’lü paketin fiyatı 45 TL.
l Üç farklı kestane çiçeğiyle hazırlanan Anavarza bal, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor.
Balın 450 gram fiyatı 40 TL.

Sporseverler için yeni ürünler

l New Balance içe basma ya da taban düşüklüğü gibi ayak sorunları yaşayan kadın, erkek ve çocuklar için yeni bir koleksiyon hazırladı. Kadın spor ayakkabısının
fiyatı 225 TL.

l Ünlü bisikletçi Bradley Wiggings,
Fred Perry markası için 60’lı yıllardan ilham alarak bisikletçilere özel çanta, ayakkabı ve tişörtler tasarladı. Bilstore’larda satılan tasarımların fiyatları
275-475 TL arasında.

Haberin Devamı

Papağan figürleri
Ev ve bahçe dekorasyonuna yön veren Habitat yeni koleksiyonunda renkli cam vazoların yanı sıra papağan figürlü nesnelere de yer verdi. Tepsinin fiyatı 39 TL.