Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

05.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Balenciaga yeni koleksiyonunda kare çerçeveli ve deri görünümlü dokuların kullanıldığı gözlük tasarımlarına yer veriyor.

En moda en yeni

Kare çerçeveli, deri görünümlü

Haberin Devamı

Balenciaga yeni koleksiyonunda kare çerçeveli ve deri görünümlü dokuların kullanıldığı gözlük tasarımlarına yer veriyor. Gözlüğün fiyatı 1595 TL.

Denim koleksiyon
Yargıcı denim modasını gömlek, ceket ve elbiseden oluşan yeni koleksiyonunda kullandı. Koleksiyonda puantiye desenli ve çizgili denim pantolonlar da var. Pantolonun fiyatı 160, gömlek ise 140 TL.

Rengarenk ayakkabılar
* Adidas’ın pembe, kırmızı, sarı renk ve puantiye desenlerinden oluşan spor ayakkabı koleksiyonunda neon renkli babetler de var. Kırmızı ayakkabıların fiyatı 169 TL.
* Sperry Top Sider’ın keten, kanvas gibi kumaşlarla hazırlanan ayakkabı tasarımlarında pembe, turkuaz, yeşil gibi canlı renkler kullanıldı. Ayakkabının fiyatı 349 TL.

Haberin Devamı

Erkeklere özel
Fendi erkekler için hazırladığı Assoluto parfümde, Fransız adaçayı, pembe karabiber ile odunsu ve aromatik kokuları bir araya getirdi. Parfümün
50 ml’lik fiyatı 191 TL.

Raflardan

* Reçel ve marmelat çeşitleri hazırlayan Nar Gourmet karanfilli ayva marmeladı üretti. Reçelin
250 gram fiyatı 10.25 TL.
* Lindt, Excellense serisine acı biberli çikolatayı ekledi. Biberli çikolatanın
100 gram fiyatı 9.25 TL.
* Baltalı Gıda büş, labne, armola ve Seferihisar keçi peynirlerinden oluşan özel gurme sepeti hazırladı. Sepetin fiyatı 41.45 TL.
* Beyaz Fırın tatlı severlere yeni beyaz çikolatalı, frambuazlı profiterolü cam kasede sunuyor. Fiyatı 9 TL.

Yeme içme

Öğle yemekleri için alternatif
Flamingo Restaurant&Bar öğle yemeklerinde farklı lezzetler arayanlara Akdeniz mutfağından seçkiler sunuyor. Öğle menüsünde ıstakoz, dilimlenmiş orkinos tartar, bakır tavada servis edilen karidesin yanı sıra ördek, pizza, rizotto gibi seçenekler var. Tatlı severler içinse vanilyalı panna cotta, ahududu sorbe bulunuyor.

Hem rahat hem renkli
BiLstore yeni Lole Women kıyafet koleksiyonunda yoga, pilates gibi sporlarla uğraşan kadınlara rahat hareket edebilmeyi sağlayan tayt, tişört, sweat’ler hazırladı. Saks mavisi tişörtün fiyatı 145 TL.

Ev işlerine pratik çözümler
Arnica ev işlerini daha pratik halletmeye yardımcı elektrik süpürgesi, blendır seti, mini doğrayıcı, çay demleme makinesi gibi ürünler sunuyor. Çay makinesinin fiyatı 150 TL.

Haberin Devamı

Bakımlı görünmeyi sevenlere...

* Burberry, The Heritage makyaj koleksiyonunda kırmızı, gri ve bej tonlarını kullandı. Rujun fiyatı 83 TL.
* Avon kırışıkları ve ince çizgileri düzeltmeye yardımcı Anew Revesalist bakım serisini sunuyor. 50 ml’lik gece kreminin fiyatı 26.40 TL.
* Elidor kirli saçları temiz ve canlı göstermeye yardımcı olan canlandırıcı kuru şampuan üretti. Yıkama ya da durulama istemeyen sprey şampuanın fiyatı 12.90 TL.