Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

20.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Marks&Spencer’ın sonbahar koleksiyonunda jean’ler ön planda.

En moda en yeni

Jean tutkunlarına
Marks&Spencer’ın sonbahar koleksiyonunda jean’ler ön planda. İkinci ürüne yüzde 25 indirim sunan marka her vücuda uygun kesimleriyle tercihini jean’den yana kullanmak isteyenler için iyi bir alternatif olabilir.

Haberin Devamı

Balıklı sofralar
Porselen Sepeti, farklı zevklere uygun balık temalı tabak, kase, sosluk gibi renkli ve eğlenceli tasarımlarıyla sofralara stil kazandırıyor. Fiyatlar 9 ile 71 TL arasında.

Gözlüklerde
vintage esintisi

Dsquared Eyewear, sonbahar/kış koleksiyonunda retro ve vintage esinlenmelerin olduğu rafine renklerde ürünler sunuyor. Siyah kemik çerçeveli gözlük 710 TL.

Temiz bir cilt
Neutrogena, yağlı ve parlayan ciltten şikayet edenler için temizleme jeli ve peeling jelinden oluşan, mandalina ve misket limonu içeren yeni serisi Visibly Clear Pore&Shine’ı çıkardı. Ürünlerin fiyatı 14.90 TL.

60 ve 70’lerden alınan ilhamla...
Vans’ın yeni sezonunda 60’lı ve 70’li yılların ikonik tasarımlarından ilhamla tasarlanan ayakkabı modelleri var. Siyah, lacivert, taba renklerinin kullanıldığı koleksiyondaki ayakkabıların fiyatı 209 TL.

Haberin Devamı

Sonbaharı sevenlere
Desa’nın yeni koleksiyonu Vintage by DESA, tamamen kişiye özel ve el işçiliği ile üretilen, teması 70’lerin motorcu ceketi, çantaları ve botu olan parçalardan oluşuyor. Montun fiyatı 899 TL.

YEME İÇME

Yiyebildiğiniz kadar ıstakoz
Shangri-La Bosphorus İstanbul’daki Ist Too restoranda her pazar, klasik brunch’lara alternatif, “yiyebildiğiniz kadar ıstakoz” konsepti var. Cape Sable Adası’ndan getirilen ıstakozları tadabileceğiniz brunch 12.00-15.00 saatleri arasında. Sınırsız yerli içecek dahil, kişi başı 149 TL. 0-6 yaş arasına ücretsiz, 7-12 yaş arasındakilere yüzde 50 indirimli.

raflardan

l Watsons’ın çıkardığı Natural Argan Yağı Serisi’ndeki saç kremi, maske ve yağında avokado ve buğday tohum yağı var. Ürünlerin fiyatı 14.90 TL.
l Orkid, sızıntılara karşı yüzde 100 koruma sağlayan Yeni Orkid Ultra Extra serisini çıkardı. Paketin
fiyatı 2.49 TL.
l Milka tablet çikolatalar öğrencilerin beslenme çantları için tatlı bir alternatif olabilir.
Tablet çikolataların
fiyatı 3.15 TL.

Yazarlar