Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

06.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Lee’nin 125’inci yıla özel koleksiyonunda, klasik denim rengi mavi tonlarının yanı sıra sezonun moda renkleri gri, siyahın kullanıldığı geometrik baskılı modeller de var.

En moda en yeni

125’inci yıla özel
Lee’nin 125’inci yıla özel kol eksiyonunda, klasik denim rengi mavi tonlarının yanı sıra sezonun moda renkleri gri, siyahın kullanıldığı geometrik baskılı modeller de var. Denim pantolon 269 TL.

Haberin Devamı

Deri ve silikon saatler
Puma mor, su yeşili, kırmızı, siyah ve lacivert gibi renk seçeneklerine sahip, deri ya da silikon kordon alternatifleri olan saatleri çıkardı. Su yeşili saatin fiyatı 219 TL.

Tasarım çantalar
Eastpak Artist Studio projesi kapsamında Jean Paul Gaultier, Manolo Blahnik gibi tasarımcıların hazırladığı, geliri Uluslararası AIDS Derneği’ne bağışlanacak modeller, 1 Aralık Dünya AIDS Günü’nde artiststudio.eastpak.com’da satışa çıktı.

Zeytinyağlı sabun
Olive Farm’ın cildi bakterilere karşı koruyan deniz yosunlu zeytinyağlı sabununun içinde aynı zamanda cilde parlaklık ve duruluk veren birçok vitamin ve mineral var. Fiyatı 9 TL.

Yün paltolar
Hatemoğlu’nun sonbahar/kış koleksiyonunda yün paltolar, desenli kaşkollar, balıkçı yaka trikolar ve spor yelekler var. Lacivert uzun palto 399 TL.

Haberin Devamı

Modern bir yorum
LAV’ın keskin hatlara sahip, ince belli nostaljik çay bardaklarından modernize edilen Derin çay bardağı koleksiyonu çay tiryakileri için yeni bir alternatif...
6’lı setin fiyatı 8.90 TL.

Menekşe aromalı
Laduree frambuazlı, siyah çaylı ve menekşe aromalı 18 çeşit makaronun yanı sıra özel yapım reçeller, çikolatalar ve Fransız çayları gibi seçenekler sunuyor. 6’lı makaron kutu fiyatı 50 TL.

YEME İÇME

Sendromsuz pazartesi
Çin, Japon ve Tayland mutfağından lezzetler sunan SushiCo, menüsüne San Diego roll, pırasalı dana eti, cashew fıstıklı karides gibi tatlar ekledi. Mekan pazartesi günleri internetten verilen siparişlerde yüzde 30 indirim sağlayan “pazartesi sendromu” kampanyasını da başlattı.

CD

Kenan Doğulu besteleri

Çağan Irmak’ınfilmi “Unutursam
Fısılda”nın Kenan Doğulu tarafından yazılanve bestelenen şarkılarından oluşan albümü çıktı.
Fiyatı 16 TL.

RAFLARDAN

l Gilette Mach 3 yeni tasarımıyla tıraş sonrası kızarıklığı gidermeye yardımcı oluyor. Fiyatı 15.50 TL.
l Vaseline Nemlendirici Jel Original nemlendirici özelliği ile cildin yumuşaklık kazanmasına yardımcı olarak sağlıklı bir görünüm vâdediyor. 100 ml fiyatı 5.90 TL.
l Twitto çıtır burgu kraker, fırında pişmiş tereyağlı seçeneğiyle raflarda. 125 gr fiyatı 3.5 TL.