Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

14.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Le Rouge Givenchy serisinin yeni ürünü Le Rouge A Porter, dudaklarınızı beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı oluyor.

En moda en yeni

Dudaklarınızı besleyin

Haberin Devamı

Le Rouge Givenchy serisinin yeni ürünü Le Rouge A Porter, dudaklarınızı beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı oluyor. Fiyatı 99 TL.

Daha canlı renkler
Canon’un EOS serisinin yeni üyesi EOS 750D daha canlı renkler ve net odak sunuyor. Fiyatı 2.799 TL.

File modeller
Marcatelli 2015 koleksiyonunda file ve nakışlı modeller, stilettolar, taşlı sandaletler var. Abiye modellerde ise sim ve parlak satenler kullanılmış.

Erkeklere özel...
l Axe Black erkek deodoranı yosun, sedir ağacı ve ladin gibi odunsu kokulara sahip. Fiyatı 8.90 TL.
l Lacivert, siyahın yanı sıra taba, vizon ve bordonun öne çıktığı Divarese 2015 ilkbahar-yaz erkek koleksiyonunda sneaker’lar, espadriller, kösele ve klasik ayakkabılar var. Ayakkabı 349 TL.

Haberin Devamı

Tenis mevsimini açın
Decathlon’nda satılan raket
sporları markası Artengo’da tenis raketinden toplarına, tenis kıyafetinden ayakkabılarına ve aksesuarlarına her şeyi bulabilirsiniz. Tenis seti 54.95 TL.

Yüzde 80’e varan indirim
İnci Deri’de topuklu ayakkabı,
bot ve çantalarda yüzde 80’e varan indirim var. Ayrıca incideri.com’a
özel 250 lira üzeri alışverişlerde
babet hediye. Mini çanta 154 TL.

raflardan

l Keskinoğlu, pratik hemen aç ye piliç jambonu çıkardı. Fiyatı 1.45 TL.
l Beta Tea English Tea Time, English Breakfast, English Best ve English Afternoon lezzetlerini bir arada sunuyor. Fiyatı 21 TL.
l Paradontax diş macunu diş eti bakımına, korunmasına ve diş plağını önlemeye yardımcı oluyor. 75 ml fiyatı 14.90 TL.

Özel lezzet günleri

Dünyanın dört bir yanından pilavlar
RenaIssance İstanbul Bosphorus Hotel ay boyunca dünyanın dört bir yanından seçerek hazırladığı; kuzulu iç pilavdan porçini mantarlı rizotto ve deniz mahsullü paella’ya kadar birçok farklı lezzetin bulunduğu bir pilav menüsü sunuyor. Ayrıca dileyen misafirler için ay sonuna kadar paella ve rizotto eğitimi de veriliyor.

Kuşkonmaz zamanı
Divan Otelleri, Divan Pub&Brasserie’ler ve Halat by Divan’da ay sonuna kadar “Kuşkonmaz Günleri” düzenleniyor. Menüde focaccia krotonu üzerinde ızgara kuşkonmaz, parmesanlı kuşkonmazlı rizotto, levrek şinitzel ve fırınlanmış kuşkonmaz gibi tatlar var.

Haberin Devamı

Kars’ın kazı etiler’de
THE GALLIARD’ın bu ayki menüsünde Kars’tan özel olarak getirilen kaz var. Etiler’deki restoran Kars kazını özel bir formülle fırında akçaağaç şurubuyla pişirerek, kuzu göbeği mantarlı sos, bezelye ve yabani pirinç rizotto ile birlikte sunuyor.

Ege’nin otları
OSMANİ’de nisan sonuna kadar Ege Otları ve Yemekleri Festivali var. İstinye Park’taki lokantada şevketi bostandan sirken otuna, deniz börülcesinden yemlik ve hardal otuna 40’a yakın ot çeşidinin yanında Ege’ye özel et yemekleri ve çorbalar da sunuluyor.