Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

03.05.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Votkadan ruja, mobilyadan taşıma çantasına haftanın en yeni ve en modaları

En moda En yeni

Cep telefonunda bedava oyun
N-Gage mobil oyun uygulamasını, uyumlu Nokia Nseries cihazlarına yükleyen kullanıcılar, 10 avro değerindeki EA Sports futbol oyununun tam sürümüne ücretsiz olarak sahip olacak. 

Haberin Devamı

Yazlık dekorasyon
IKEA’nın 2008 ilkbahar-yaz dış mekan mobilya ve ev aksesuarlarında pembe, yeşil, mavi gibi canlı ve doğal renklerin karışımı var. Çizgili, puantiye, çiçekli motiflerin hakim olduğu tekstil ürünlerinin kullanıldığı koleksiyon; sandalyeden koltuğa, masadan saksıya, hamaktan şemsiyeye, plaj şezlongundan havluya kadar 300’den fazla üründen oluşuyor. 

Kimsesiz çocuklar için
Bu yıl ikincisi düzenlenecek Formula Futbol Şöleni’nde dünyanın en hızlı pilotları ile Türkiye’nin ünlü isimleri mücadele edecek. 7 Mayıs Çarşamba günü 20.30’da Ali Sami Yen’deki maçın bilet gelirlerinin yüzde 50’si UNESCO ve UNICEF’e, diğer yarısı ise Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Umut Çocukları Derneği’ne bağışlanacak.

Haberin Devamı

 O da tatile gitsin

Tatile giderken kedinizi veya köpeğinizi yanınızda nasıl götüreceğinizi bilmiyorsanız, Ferplast Atlas Deluxe taşıma çantaları işinizi kolaylaştıracak. Yandan açılabilme özelliği bulunan bu çantalara mama ve su kabı da takılabiliyor. Çeşitli ebatlarda tasarlanan çantalar Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin standartlarına da uygun.

Üzümlü dudaklar
FlorMar’ın True Color serisi bu yaz dudaklarda ve tırnaklarda ışıltıyı ön plana çıkarıyor. İçinde üzüm çekirdeği yağı barındıran Multidimensions Parlatıcı Ruj aynı zamanda kışın yıpranan dudaklara eski canlılığını kazandırmayı vaat ediyor.

 Karpuzlu votka
Mevsime uygun aromalarıyla dikkat çeken İstanblue Vodka, bu yazın çeşitleri arasına karpuzlu votkayı kattı.

Yemek kursunun ünlü hocaları
Electrolux Studio Yemek Okulu eğitici kadrosunu isim yapmış, ödüllü aşçılarla genişletiyor. Şef Eyüp Kemal Sevinç başta olmak üzere Esat Özata, Özgür Özkan, Rafet İnce, Zeynep Ada ve İsmet Saz gibi isimlerin gözetiminde dünya mutfakları, pastacılık, makarnalar vb. konularında kursiyerleri bilgilendiriyor. Şirketçe veya ailece katılabildiğiniz bu kursta açılmasını istediğiniz başlığı da internet sitesinden belirtebiliyorsunuz.

Pit alanına girebilirsiniz
9-11 Mayıs arasında Bostancı’da kurulacak olan BMW Sauber F1 Pit Lane Park, mini bir Formula 1 pisti özelliği taşıyor. Burada hem otomobillerin şovunu izleyebilir hem de lastik değişimi, yakıt ikmali gibi pit stop alanlarında yapılan işlemleri tecrübe edebilirsiniz. 6 bin metrekarelik alana yayılan bu mini pistte pilotların imza seansları da olacak.

Haberin Devamı

Kişiye özel yatak

Herkesin boyuna, kilosuna, vücut şekline göre özel olarak üretilen
Dr. Mattress çiftler için de vücudun ideal basınç dağılımı, sağlıklı omurga duruşu gibi noktalara dikkat ediyor, yatak ona göre hazırlanıyor.

En moda En yeni
Eğlenceli spor
Nike Women 2008 Yaz Koleksiyonu’nda canlı renkler, terletmeyen kumaşlar öne çıkıyor. Amaç, spor yapmayı yaz mevsiminde de eğlenceye dönüştürmek.