Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

21.06.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kitaptan votkaya, kahveden saate haftanın en yeni ve en modaları

En moda En yeni

Sadesi de var çizgilisi de
Diesel’in yeni sezon koleksiyonunda sade tasarımların yanı sıra çiçekli ve çizgili mayo-bikiniler dikkat çekiyor.

İstanbul’un 101 harikası

Akdoğan Özkan’ın yazdığı “İstanbul’da Ölmeden Önce Yapmanız Gereken 101 Şey” (İnkılap Yayınevi) adlı kitap, kentteki en güzel keşif ve aksiyon bölgelerini belirlemiş. Romantik noktalar da var, eğlence vaat edenler de...

Bir kez sürmek yeter
Güneşin zararlı ışınlarından kaçınmak için kullanabileceğiniz Daylong serisi, günde bir kez uygulandığında cildinizi korumayı vaat ediyor. 16, 25 ve 50 faktörlü üç çeşidi olan Daylong Türkiye’de Eczacıbaşı tarafından satılıyor. 

Sıcak günlere soğuk kahveler

Kahve ve çay sıcak içilir diye düşünme devri çoktan kapandı. Yaz gelince envai çeşit buz gibi çaylar ve kahveler türüyor. Kahve Dünyası bu yaz soğuk Türk kahvesi ve soğuk sahlep gibi değişik tatlar sunuyor.

Mevsimine göre saat

En moda En yeni

Armani’nin bu modeli için yazlık sıfatı çok uygun düşer. Çok moda olan pembe altın ve beyaz derinin birlikteliği yaz kıyafetlerinin ideal bir tamamlayıcı aksesuarı.

Buz gibi votkalar
Yaz akşamlarının başlangıç içkisi olarak buzlu bir votkadan daha ferahlatıcı ne olabilir? Votka çeşitleri arttıkça artıyor. Son günlerin en yenileri arasında İstanblue Vodka‘nın karpuzlusu ve Binboa’nın çilekli votkası var. Kadehlerinizi nane, ıtır, melisa gibi hoş kokulu otlardan bir yaprak ile şenlendirmeyi de ihmal etmeyin, nefis oluyor.

Avrupa’nın en iyi kataloğu

A4 Ofset, dünyanın önde gelen kuşe kağıt üreticilerinden SAPPI’nin “European Printers of The Year-Avrupa’da Yılın Matbaası” yarışmasında, 34 ülkeden katılan 717 matbaa arasında Katalog kategorisinde birinci, Genel Baskı kategorisinde üçüncü oldu.
Şirketin altın madalya aldığı katalog, Letter adını taşıyor. Zebra Design Factory bünyesindeki tasarımcıların, müşteriden bağımsız çalışmalarından oluşan çalışma, tanıtım ve promosyon düşüncesi ile değil, tasarım evrimine katkıda bulunmak amacı ile üretilmişti. Letter ekim ayında Güney Afrika’da yapılacak olan ve diğer kıtaların en iyilerinin yer alacağı dünya çapında yarışmada Avrupa’yı temsil edecek.
Bronz madalyayı ise Ikea için hazırlanan yeni yıl tebrik kartı aldı. Bu kart, üzerindeki anahtar ile yanan bir masa lambasına dönüşüyor.