Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

19.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’daki Fotoğrafevi’nde şubat ve mart aylarında digital fotoğraf çekim teknikleri hakkında seminerler düzenleniyor.

En yeni en moda

Beyoğlu’nda fotoğraf seminerleri
Bugün 15.30-18.00 arasında “Temel Digital Fotoğraf ve Çekim Teknikleri” seminerine katılabilirsiniz.

Balkabağından tencere
Esse’de satılan balkabağı şeklindeki tencere masaya geldiğinde o soğuk grilerin aksine, dekoratif özelliğe sahip. Fiyatı 389 TL.

En yeni en moda


Tasarım meraklıları için
HAAZ Design&Art Gallery’de satılan ve tasarımcı Philippe Bestenheider tarafından koltukların renkli kumaşları kadar şekilleri de ilgi çekici. Fiyatları 1300-1500 avro arasında değişiyor.

En yeni en moda


İri kadrandan hoşlananlara
Casio’un iri kadranlı, mor ve pembe renklerdeki G-Shock saatinin fiyatı 250 TL.

En yeni en moda


Şeker gibi netbook’lar
Acer’in Aspire One Happy netbook’ları hafif tasarımları ve renkli kapaklarıyla dikkat çekiyor. Hayatınının çoğunluğunu mobil olarak geçirenlere hitap eden, pembe, mor, yeşil ve mavisi bulunan netbook’ların fiyatı 339 dolar.


En yeni en moda


Mimolett’te şarap ve yemek uyumu atölyesi
Sıraselviler’deki Mimolett Restaurant salı günü 19.00-21.00 arasında şarap ve yemek uyumu atölyesi düzenliyor. Kayra’nın şarap uzmanı Daniel O’Donnell ve Mimolett’in şefi Murat Bozok’un hazırlayacakları mönüde beş farklı yemek ve şarap bulunacak. www.kayrawinecenter.com’dan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Kısa paça pantolon
Façonnable’ın ilkbahar koleksiyonuna kırmızı hakim. Kırmızı montlar kısa paçalı lacivert pantolonlarla birlikte kullanılmış. Kemer ve ayakkabılarda da kırmızı tonlarına rastlamak mümkün.

Misk ve vanilya aromalı
Carolina Herrera’nın yeni parfümü 212 VIP misk, gardenya ve vanilya aromalı. Altın rengi ve kapsül şeklindeki şişesiyle de dikkat çeken parfümün 80 ml’si 205 TL.


En yeni kitaplar
* Ahmet Ümit’in gençlik döneminde yazdığı şiirlerin yer aldığı “Sokağın Zulası” Everest Yayınları’ndan çıktı. Fiyatı 8 TL.
* Yiğit Karaahmet’in Akşam gazetesinde yayımlanan köşe yazılarının bulunduğu kitabı “Yiğit Karaahmet’in Şahane Hayatı” isimli kitabı Nemesis Yayınları’ndan çıktı. Fiyatı 12 TL.


Siz uyurken cildiniz gençleşsin
Dior’un karma ve normal ciltler için ürettiği onarıcı gece kremi Capture Total Night Ritual hücrelerin yenilenmesini hızlandırıp parlak ve genç bir görünüm kazandırma iddiasında. Fiyatı 393 TL.

F1 pilotlarını giydirin
Hugo Boss’un “Beni Final için Giydir” adlı yarışmasına katılan tasarımcılar Sao Paulo Brezilya’da yapılacak son Grand Prix’de Lewis Hamilton ve Jenson Button’ın yarış tulumlarını tasarlama şansını elde ediyor. Detaylı bilgi için hugoboss.com/mclaren adresini ziyaret edebilirsiniz.

Her konuda yardımcı
evdecocukvar.com çalışma temposundan dolayı evcil hayvanına vakit ayıramayan, çocukları için yatılı bakıcı arayan ve temizlik elemanına ihtiyaç duyanlar için uygun bir site.