Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

21.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Koton’un ünlü oyuncu Türkan Şoray’ın gözlerinden esinlenerek hazırladığı tişört koleksiyonu satış açıktı.

En yeni en moda

Sultan’ın tişörtleri çıktı

Fiyatları 29,90- 49,90 TL arasında değişen tişörtleri jean, kumaş pantolon, şort ve eteklerle giyebilirsiniz.

Saboların dönüşü

Derimod’un ilkbahar-yaz koleksiyonunda 1970’li yıllardan esinlenerek tasarlanan topuklu tahta sabolar var. Fiyatı 169 TL.

Yeni küçük oteller eklendi

Boyut Yayıncılık’tan çıkan “Küçük Oteller Kitabı”nın 14’üncü baskısına öncekilerde bulunmayan yaklaşık 30 adet küçük otelin bilgisi de eklendi. Yeni baskının fiyatı 22,90 TL.


Greyfurt aromalı

Neutrogena’nın problemli ciltler için geliştirdiği greyfurt aromalı yeni bakım serisindeki yüz temizleme jelinin fiyatı 16,90 TL.

Kelebek gözlükler

Prada’nın ilkbahar-yaz koleksiyonundaki güneş gözlükleri iri, kıvrımlı çerçeve ve sapları ile dikkat çekiyor. Fiyatı 795 TL.

En yeni en moda



Manzarası ve mönüsü ile

Tepebaşı’nda bulunan Nuteras Restaurant& Bar Türk ve dünya mutfaklarından yemeklerin yer aldığı mönüsü ve geniş Haliç manzarası ile İstanbulluların en çok tercih ettikleri yazlık mekanlar arasında.

Hamburger öncesinde

Gourmet Burger Kitchen mantar, roka ve pesto sosuyla hazırlanan ızgara mantar ve peynir toplarını mönüsüne ekledi.

Rengarenk sandalyeler

Koleksiyon Mobilya’da satılan ve tasarımcı Hanner Wettstein’in imzasını taşıyan sandalyeler canlı renkleri ve ergonomik dizaynları ile dikkat çekiyor. Sarı, yeşil ve kırmızısı bulunan sandalyelerin fiyatı 330 TL.

En yeni en moda



Uzmanıyla tadın

Kaliforniya, Şili ve Çin’de şarap yapımı üzerine çalışmalar yapan Daniel O’Donnell önümüzdeki perşembe Kayra Wine Center’da düzenlenecek etkinlikte tecrübelerini şarap severlerle paylaşacak. Saat 19.00-21.00 arasındaki etkinlikte katılımcılar O’Donnell’ın favori şaraplarından da tadabilecekler.

İçimi hafif

Makaronları ile ünlü Ladurèe’de satılan hafif içimli Ladurèe şampanyanın fiyatı 200 TL.