Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

15.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni, en moda

Sualtında fotoğraf

Haberin Devamı

Suyun 1 metre altına kadar çekim yapmayı mümkün kılan HTC’nin yeni el kamerası RE denizde ve havuzda fotoğraf veya video çekmek isteyenler için... Full HD video kayıt ve hızlandırılmış çekim özelliği de olan kameranın fiyatı 699 TL.

Rahat ve kullanışlı
Hem spor hem klasik kıyafetlerle kullanabileceğiniz çanta, valiz ve aksesuarlar bulabileceğiniz Carpisa’nın üçüncü mağazası Tepe Nautilus AVM’de açıldı.
Çanta 99 TL.
Güzel kokular...
Bath&Body Works Hawaii koleksiyonunda yeni kokularıyla vücut kreminden duş jeline birçok seçenek var. Yoğun shea yağlı vücut kremi 39 TL.
Dudaklı, gözlü ayakkabılar
İtalyan blogger Chiara Ferrangi’nin koleksiyonu Beymen’de. Koleksiyonda kirpikli göz, dudak gibi figürler ve payet işlemelerin kullanıldığı sneaker, espadril ve bilekten bağlamalı topuklu ayakkabı modelleri var. Fiyatı 775 TL.
Bol model, bol renk
Burberry 2015-2016 sonbahar-kış gabardin koleksiyonundaki kare, kedi gözü, yuvarlak ve kelebek modellerdeki gözlüklerin ten rengi, bal, doğal kemik, koyu kırmızı, siyah gibi renk seçenekleri var.
Saçlarınız kabarmasın!
Avon Advance Techniques BB saç bakım serisi saçlarınızın kabarmasını ve elektriklenmesini engelliyor, ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. BB bakım maskesinin 150 ml kampanya fiyatı 7.95 TL.
Yeniden hizmette
Fonksiyonel antrenman alternatiflerinin arttığı, LifeFitness Synergy 360 ve Life Fitness Circuit gibi yeni kardiyo ekipmanlarının eklendiği MACFit Ortaköy, tekrar hizmet vermeye başladı.
Ekose gömlekler
Lufian’ın 2015-16 sonbahar kış koleksiyonunda slim fit kalıplar, bilek üstünde biten pantolonlar, ekose ve baskı desenli gömlekler ile tişörtler, balıksırtı desenli blazer ceketler, kaz tüyü yelek ve montlar var. Gömlek 130 TL.
Çizgili desenler
Brooks Brothers sonbahar koleksiyonunda ekose ve çizgili üstler, ipeksi kaşmirler, deniz mavisi tonlarla süslenmiş beyaz elbiseler ve aksesuarlar var. Bluz 395 TL.
Çizilmeye ve suya dayanıklı saatler
Daniel Wellington’ın sade tasarımlı yeni modelleri su geçirmezlik özellikleriyle tam sahillik. Pembe-lacivert kayışlı saat 465 TL.
Quantum’un HNG451 modelinin gümüş-siyah, roze-siyah, gümüş-kırmızı renk çeşitleri var. Ayrıca çizilmeye dayanıklı çelik kasa ve yansıma yapmayan camı olan saat su geçirmezlik özelliğine sahip. Fiyatı 748 TL.
yeme içme
Boğaz’a nazır kahvaltı
Sait Halim Paşa Yalısı’nın Boğaz’a nazır bahçesinde, pazar günleri kurulan kahvaltı büfesinde yalının ödüllü şefinin hazırladığı geleneksel tatların yanı sıra Nar Gourmet’nin zeytinyağları, reçel ve marmelatları, yöresel bal ve lokum çeşitleri de var. Saat 10.00-13.00 arasındaki kahvaltı kişi başı 100 TL.
raflardan
Colgate mikro ince beyazlatıcı diş fırçası, leke giderici özelliği ve ince uçlu fırça kıllarıyla hassas diş ve diş etlerini zarar vermeden temizlemeyi sağlıyor. Fiyatı 10.50 TL.
Uludağ Premium doğal kaynak suyu özel tasarım 330 ml ve 750 ml cam şişelerde sunuluyor.
750 ml’liği 1.78 TL.
Yoğun kakaolu bisküvisi, krema dolgusu ve ortasında sütlü çikolatasıyla yeni Ülker Dore kakaolu bisküvi raflarda. Fiyatı 1 TL.
Eğlenceli kahvaltılar
GoldMaster’ın yeni Enjoy kahvaltı takımı servis tabağından reçel kasesine, yumurtalıktan tuzluk, biberlik ve peçeteliğe 39 parçadan oluşuyor.
Fiyatı 379 TL.
Rock and roll modeller
Tommy Hilfiger’ın, “Game On” adını verdiği, Amerikan futbolu maçlarından ilham alan 2015 sonbahar Hilfiger denim koleksiyonunda, rock and roll yorumuyla hazırlanan bozulmuş ve soluk formda modeller ile vintage yıkamalar var. Hırka 389 TL.

Yazarlar