Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

02.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aşkın Ulaş Kaba’nın “Hadi Yapalım Aşkım” isimli kitabında sevgililerin, ip, boya, makas gibi malzemelerle, birlikte yapabilecekleri tasarım etkinlikleri var.

En yeni, en moda

Abiye koleksiyon

Haberin Devamı

Faik Sönmez’in abiye koleksiyonunda yüzde 50’ye varan indirim uygulanıyor. Püskül, dantel gibi detaylarla süslü elbiseler, ceketlerle altın ve gümüş renkli aksesuarların yer aldığı koleksiyondan zincirli bileklik 39 TL.

Her yerde dakik
Komple metal hibrit zaman ölçümleme sistemine sahip Casio Oceanus OCW-G1000 saat GPS sinyalleri ve radyo dalgası sinyalleri yardımıyla dünyanın her yerinde doğru zamanı gösteriyor. Fiyatı 5.900 TL.

Eviniz için dekoratif aksesuarlar
Dekorazon.com’da ev tekstilinden mutfak ve banyo eşyalarına, dekoratif aksesuarlara birçok ürün yer alıyor. Cupcake desenli dekoratif tabağın fiyatı 12.90 TL.

Âşıklar için
Aşkın Ulaş Kaba’nın “Hadi Yapalım Aşkım” isimli kitabında sevgililerin, ip, boya, makas gibi malzemelerle, birlikte yapabilecekleri tasarım etkinlikleri var. Fiyatı 17.5 TL.

Güneş sistemi ayaklarınızda...
New Balance’ın güneş sisteminden ilham alınarak tasarlanan yeni spor ayakkabısı New Balance 890v5 Eclipse güneş sistemini andıran deseninin yanında yastıklama teknolojisiyle de spor yaparken rahatlık sağlıyor. Fiyatı 445 TL.

İndirimli elbiseler
Sezon indirimi başlayan İpekyol’da süet pardösü ve ceketler, dantel aplikeli bluzlar, siyah ve beyaz tonlarının ön plana çıktığı tek parça elbiseler var. Siyah beyaz omuz detaylı elbise 203 TL.

Metalik ayakkabılar
İnci Deri’nin 2015-2016 kış koleksiyonunda gümüş rengi ön planda. Gümüş renginde çantalar, botlar, topuklu ve düz modellerin yer aldığı koleksiyondan botun fiyatı 499.90 TL.

Jenner kardeşlerden
Topshop için Kendall ve Kylie Jenner’ın hazırladıkları 15 parçalık koleksiyonda elbiseler, mini etekler, bluzlar var. Pembe tonları, petrol mavisi ve dijital baskıların ön plana çıktığı koleksiyondan elbisenin fiyatı 309.90 TL.

Spor kıyafetleri
Reebok’ta ayakkabı, tekstil ve aksesuarlarda kış indirimi başladı. Kadın spor taytın fiyatı 95.90 TL.

yeme içme

Yeni tatlılar...

-Kitchenette’in yenilenen tatlı menüsünde armut ve bademli tart, Belçika waffle’ı, trileçe gibi lezzetlerle zencefilli, çikolatalı, meyveli birçok kek çeşidi var. Armut ve bademli tart 14.75 TL.

-Big Chefs’in yeni tatlıları arasında Oreo’lu ve Nutella’lı cheesecake, çilekli milföy pasta, mozzarella ve blueberry künefe gibi lezzetler var. Çilekli milföy pastanın fiyatı 16 TL.

raflardan

- Sırmasuyun yeni yıla özel konsept şişeleri piyasaya çıktı. Fiyatı 3 TL.

-Pernigottiçikolata dört farklı aroma sunuyor. 40 gram fındıklı sütlü çikolata 3.5 TL.

-Sensodyne Onarım & Koruma diş macunu hassas dişlerin onarılması ve korunmasına yardımcı oluyor. Fiyatı 18.5 TL.