Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

06.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Seçili ürünlere yüzde 25 indirim uygulayan Columbia’da mevsim koşullarına karşı koruyucu teknolojiyle hazırlanan ürünler var.

En yeni en moda

İndirim fırsatı
Seçili ürünlere yüzde 25 indirim uygulayan Columbia’da mevsim koşullarına karşı koruyucu teknolojiyle hazırlanan ürünler var. Kadın üst 160 TL.

Haberin Devamı

Bakımlı cilt için
Caudelie’nin vücut bakım serisi Divine, cildi arındırırken beslenmesine yardımcı oluyor. Caudelie Divine scrub 80 TL.

El yapımı çantalar
Fabric and Color marka el yapımı çanta, clutch, telefon kılıfı gibi aksesuarlar farklı renkler, desenler ve baskılarla süslü. Fiyatları 40 ile 60 TL arasında değişiyor.

Melodili duvar saatleri
Seiko’nun Swarovski taşlarla süslü ve saat başlarında 18 farklı melodi çalabilen “Melodies in Motion” duvar saatleri var. QXM350G modeli saat 1334.58 TL.

Bebeğiniz için
Lansinoh NaturalWave biberon emziği, bebeklerin biberondan emziğe, emzikten biberona geçişini kolaylaştırırken hava yutmayı da engelliyor. 160 ml’lik biberonun fiyatı 23.90 TL.

İstanbul kokuları
Atelier Rebul’un Pera ve İstanbul imza koleksiyonu parfümleri GiziaGate’te satışta. GiziaGate Atelier Rebul Pera parfüm 199.90 TL.

Haberin Devamı

Mayo, pareo ve kaftanlar
Sema Gürışık’ın plaj koleksiyonunda 4 renk ve 6 modelde mayo, pareo, kaftan ve plaj aksesuarları yer alıyor. Asimetrik kesimlerin ağırlıkta olduğu mayo ve bikiniler den bordo renkli mayo 680 TL.

Cam tasarımlar
Sırça’nın Coral koleksiyonunda mercanlardan ilhamla hazırlanan cam tasarımlar bulunuyor. Kobalt mavisi vazo 860 TL.

Kardashian’ın tarzı
Kim Kardashian’ın Fergie’nin “M.I.L.F Money” klibinde oynarken tercih ettiği takılardan Kısmet by Milka şahmeran 3 bin 500 TL.

Yeme-içme

Farklı yörelere ait tatlar
Go Meso’da yer alan istasyonlarda Çin’in wok ocağında veya Hindistan’ın tandoori fırınında pişen lezzetlerden Moğol barbeküsüne kadar farklı yörelerin tatlarını bulabilirsiniz. Panelenmiş keçi peyniri, fındık, çam fıstığı, roka gibi yiyeceklerle hazırlanan göçebe salata 32.5 TL.

Aromalı duş jelleri
Palmolive Body Butter Duş Jelleri vücudunuzun temizlenmesine yardımcı olurken farklı aromalarıyla hoş bir koku veriyor. 500 ml duş jeli çeşitleri 13.45 TL.

Rengarenk valizler
American Tourister’ın Pikes Peak serisinde ünlü araba yarışı Pikes Peak’ten ilhamla tasarlanmış lacivert, mavi, mor ve siyah renklerde valizler var. 499 TL.