Cumartesi Kış modasının süper kahramanı

Kış modasının süper kahramanı

21.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tasarımcılar, soğuğun ve rüzgarın gözünü korkutmak için pelerinlerin arkasına sığınmamızı istiyor. Süper kahramanların favori giysisi pelerin, bu kışın dış giyim trendlerini ele geçirdi

Kış modasının süper kahramanı

Son birkaç kıştır moda dünyasının yıldızları arasında “Paltomu omzuma attım, çıktım” havası hakimdi. Modeller, tasarımcılar, moda editörleri ve blogger’lar “çabasız şıklık” trendini destekleyen bu görünümü çok sevdi, paltolarını omuzlarına attı. Ardından giyeni battaniyeye sarılmış gibi gösteren panço popüler oldu.

Haberin Devamı

Kıyafeti gösteriyor

Bu sezon ise paltolarla pançolar arasındaki orta yolu bulan pelerinler yükselişte. Tabii pelerin deyince gözünüzde süper kahramanların uçuş giysisi canlanmasın. Chanel, Ralph Lauren, Chloe, Dolce&Gabbana, Bottega Veneta gibi pek çok modaevinin dokunuşu, onları farklı desen ve formlarla buluşturuyor. En iyi tarafları ise palto gibi içine giydiğiniz kıyafeti kamufle etmek yerine kol kesimleri sayesinde onları da gösteriyor olmaları.

alış-veriş

- Hem yama hem denim trendiyle buluşan bir pelerin: See by Chloe, 350 avro.

- Ekose pelerinlerin battaniye gibi görünmesinden korkmayın. Kapüşon gibi detaylar bu sorunu ortadan kaldırıyor. Kate Spade’te pelerin 648 dolar.

- COS’taki kısa pelerini gece elbiseleriyle bile giyebilirsiniz. 390 TL.

- Mango’nun Violeta koleksiyonunda büyük bedenler için de pelerin seçenekleri var. Bu model 200 TL.

Kış modasının süper kahramanı

Stil ipuçları

- Uzun ve uçuşan pelerinlerin mini elbiselerle ve yüksek topuklu ayakkabılarla daha iyi göründüğünü unutmayın. Aksi halde olduğunuzdan daha kısa görünebilirsiniz.

- Silüetinizi daha ince göstermek ve belinizi ortaya çıkarmak için pelerinin üzerine ince bir kemer takabilirsiniz.

-Desenli pelerinlerin etnik havasını daha modern bir hale getirmek için onları deri pantolon, jean gibi parçalarla kombinleyin.

-Omza asılan çantalar, uzun kollu pelerinin kolunu yukarı çekip kötü görünmesine sebep olur. Tercihiniz elde tutulan modellerden yana olsun.

kısa kısa

Jacobs harikalar diyarında
Marc Jacobs’ın ilham perileri arasına Alice de katıldı. Tasarımcının “I Am Not Like Other Girls” isimli yeni koleksiyonu 1951 yapımı “Alice Harikalar Diyarı”nda filminden çizgiler taşıyor.

Moss Instagram’da
Kate Moss kimsenin bilmediği özel bir hesapla Instagram kullandığını açıkladı. “İyi selfie nasıl çekilir bilmiyorum” diyen süpermodel, yediği yemeği paylaşanları takip etmiyormuş.

Yılbaşı partilerine özel
Topshop’un Kendall ve Kylie Jenner ile yaptığı işbirliği özel yılbaşı koleksiyonuyla geri dönüyor. 15 parçadan oluşan koleksiyonda pembe tonları, petrol mavisi ve dijital baskılar var.

Yazarlar