Cumartesi Limana bir  müze yanaştı

Limana bir  müze yanaştı

28.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Modern’de dün akşam açılan ve 4 Haziran’a dek sürecek “Liman” sergisi müzenin, Karaköy’deki geçici mekanına taşınmadan önceki son sergisi.

Limana bir  müze yanaştı

Taze açıldı

Limana bir müze yanaştı


İSTANBUL Modern’de dün akşam açılan ve 4 Haziran’a dek sürecek “Liman” sergisi müzenin, Karaköy’deki geçici mekanına taşınmadan önceki son sergisi. Sergide, “19. yüzyıldan günümüze Türkiye sanatında deniz ve liman” konulu eserler
yer alıyor.

Haberin Devamı

BİTMEDEN YETİŞİN!

Büyük Valide Han’da son günler


Blok art space Büyük Valide Han’da devam eden Cansu Çakar’ın “İki Taraf” isimli sergisi, bu sezonun en ilginç sergilerinden biri. Bugün ise sergiyi görmek için son gün. İzleyiciler sergiyi 12.30-14.30 saatleri arasındaki özel turla görebiliyor. Özel tur Blok art space’in Çukurcuma’daki mekanındaki buluşmayla başlıyor.

Mutlaka görün

Uzun soluklu mimarlık yayını


TÜRKİYE’NİN en uzun ömürlü mimarlık ve tasarım yayınlarından olan Arredamento, SALT Galata’da gerçekleştirilen bir sergiye konu oluyor. 27 yıl boyunca herhangi bir sponsorluk veya kurum desteği olmadan ayakta duran Arredamento’nun 300 sayısı sergide bir arada sunuluyor. “300 Sayı / 27 Yıl / 1 Dergi / Arredamento” adlı sergi 12 Mart’a dek izlenebilir.