Cumartesi Moda dünyasında neler oluyor?

Moda dünyasında neler oluyor?

23.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rihanna’nın makyaj koleksiyonu hazırlamaya başlaması, diyet Cola ve Marc Jacobs işbirliği, Minnie Mouse’un gerçek bir stil ikonuna dönüşmesi. Moda dünyasında son günlerde neler oluyor?

Moda dünyasında neler oluyor

RIhanna’dan iki koleksiyon birden
STİLİYLE?her zaman takip edilen pop ve R&B yıldızı Rihanna, İngiliz hazır giyim markası River Island’a koleksiyon hazırladı. Koleksiyonda mini şortlar, kısa tişörtler, tulumlar ve uzun etekler yer alıyor. Ancak haberler bununla bitmiyor. 5 Mart’ta satışa çıkacak koleksiyonun yankıları sürüyordu ki, Rihanna cephesinden bir işbirliği haberi daha geldi. Dünyanın en ünlü kozmetik markalarından MAC de farklı makyaj koleksiyonları hazırlamak için Rihanna’yla anlaştı. Ortaklıktan çıkan ilk ürün RiRi Woo isimli kırmızı bir ruj olacak. Rihanna’nın daha sonra takma kirpik, far paleti, oje de tasarlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

MInnIe Mouse LanvIn stüdyosunda
Kafasına taktığı kocaman fiyonk ve puanlı elbiseleriyle çizgi dünyasının en şık kahramanlarından biri olan Minnie Mouse artık gerçek bir stil ikonu. Zira kendisi geçtiğimiz günlerde Lanvin’in Paris’teki stüdyosuna giderek Fransız modaevinin kreatif direktörü Alber Elbaz’ı ziyaret etti. Sebep ise Disney Paris’in 20’inci yıl kutlamaları. Mickey Mouse, Alber Elbaz’a mektup yollamış ve kız arkadaşına elbise tasarlamasını rica etmiş. Bakalım Lanvin atölyelerinden Minnie için neler çıkacak.

Kaküllerin sebebi orta yaş kriziymiş
Beyaz Saray’a yerleştiği günden beri her giydiğiyle ilgi odağı olan Michelle Obama son günlerde saç modeliyle de çok konuşuldu. Uzun zamandır aynı saç modelini kullanan first leydinin geçtiğimiz günlerde kestirdiği kaküller Amerika’da moda eleştirmenlerinin en önemli konusu haline gelmişti. Kaküllerin yarattığı gündeme açıklık getiren Obama “Kaküller benim orta yaş krizimin sonucu. Spor otomobil alamazdım, bungee jumping yapmama izin vermezlerdi, ben de kakül kestirdim” diyerek “kadınlar değişiklik isteyince saç kestirir” sözünü doğrulamış oldu.

Haberin Devamı

Marc Jacobs’tan 30’uncu yıla özel kutular
Daha önce Karl Lagerfeld, Jean Paul Gaultier gibi isimlerle işbirliği yapan Diet Cola, 30’uncu yıl için kreatif direktörünün Marc Jacobs olduğunu duyurdu. Markanın on yıllık dönemlerini temsil eden üç farklı kutu hazırlayan Jacobs “Diet Cola bir ikon ve ben ikon severim” diyor.