Cumartesi Podyumlara gökkuşağı doğdu

Podyumlara gökkuşağı doğdu

22.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

23 Nisan’da içinizdeki çocuğu stilinizle dışa vurmak isterseniz, 2017 ilkbahar/yaz sezonunun renk trendleri tam size göre. Kırmızıdan sarıya, yeşilden laciverte uzanan canlı tonlar hem giyenin hem de bakanların enerjisini yükseltiyor.

Podyumlara gökkuşağı doğdu

Uçuş uçuş elbiselere eşlik eden romantik ve yumuşak pastel tonlar arasında geçirdiğimiz yaz sezonlarının ardından, moda dünyasının pigmentleri podyumları daha iddialı tonlara boyuyor. Göz alıcı kırmızılar, tropik yeşiller, neşeli sarılar ve sevimli olmaktan çok uzakta, kadınsı olmanın tadını çıkaran pembeler... 2017 ilkbahar/yaz koleksiyonlarında renklerin işine kimse, hatta desenler bile karışmıyor. Özgüvenin rengarenk el kitabını eline alan tasarımcılar bildiğini okuyor.

Barbara Bui’nin sportif kesimlerle buluşan neon tonları dinamik, Roland Mouret ve Salvatore Ferragamo’nun lacivertleri, sarıları ise minimal çizgiler eşliğinde net. Phillip Lim, Sportmax, Akris ve Valentino’da ise hepsine yer var. Eğer 23 Nisan’ı fırsat bilip çocuklar kadar şen bir stile bürünmek isterseniz, başvurmanız gereken
trend işte tam da bu.

Haberin Devamı

“Kombinasyonlarda net olmak gerek”

ReCrea Academy’de kişisel renk danışmanlığı yaparak herkesin kendine en çok yakışan renkleri bulmasına yardımcı olan Zeynep Tarhan Muslu, bu trendi en doğru şekilde uygulamak için şu önerileri veriyor:

- Renklerdeki bu netliğin hakkını vermek için kombinasyonlarda da net olmak gerek.

- Bu sezon tek seferde ikiden fazla iddialı renk kullanmayın.

- Canlı renkleri yine net hatlı, iri aksesuarlarla tamamlayın.

- Takı ve mücevherde gümüş
tonlarına ağırlık verin.

- Rengi tek başına kullanmak fazla geliyorsa kombinasyona siyah ya da beyazdan birini ekleyin

- Kalın kemerler kullanarak silüetinizi vurgulayın.

Podyumlara gökkuşağı doğdu

alış-veriş

-Emporio Armani bu sezon siyah güneş gözlüklerini detaylarla renkli hale getirmiş. 550 TL.

Haberin Devamı

-Comme des Garçons’nun iddialı renklerdeki el çantaları modaseverler için kült sayılır. Ne giyerseniz giyin stilinizi anında canlandıracak. Fiyatı 100 avro.

-Her adımda daha renkli olmak için Koton’un spor ayakkabı koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Neon yeşil olan bu model 39.99 TL.