Cumartesi Sevgililer günü En moda en yeni

Sevgililer günü En moda en yeni

14.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu işin kurtuluşu yok. 14 Şubat, hem de haftasonu. Hâlâ “ne alsam” diyenlerdenseniz sevgiliniz için son dakika hediye önerilerimiz sizi kurtarabilir

Sevgililer günü En moda en yeni

Kadınlar için...

Haberin Devamı

l Romantik akşamınızı sıcak bir geceylesonlandırmak için Victoria’s Secret’ın Sevgililer Günü koleksiyonundaki modeller hem size hem ona hediye olabilir. Fiyatı 267 TL.
l Hangi kadın ayakkabıya hayır diyebilir ki? İnci Deri’de Sevgililer Günü’ne özel yüzde 70’e varan indirim var. Ayakkabı 171 TL.
l Parfüm en garantili hediye... Bath&Body Works’ün Sevgililer Günü koleksiyonundaki A Thousand Wishesda seçenekleriniz arasında. Fiyatı da uygun 89 TL.

Erkekler için...

l Daniel Wellington saatler ince ve sade kadran tasarımı, değişebilir deri kayışlarıyla hoş bir hediye alternatifi olabilir. Erkek saati 490 TL.
l Pierre Cardin’in Sevgililer Günü’ne
özel gömlek-kravat, cüzdan-kemer gibi hediye setleri yüzde 50 indirimle sunuluyor. Set 162 TL.
l Bisse’de gömlekten kol düğmesine ve kravata Sevgililer Günü için
birçok hediye seçeneği var. Gömlek 96 TL.

Haberin Devamı

Evde geçirmek isteyenlere
Sevgililer Günü’nü evde geçirecekler Crate&Barrel’da güzel
bir sofra için seçenek bol. Servis tabağı 85 TL.

En tatlı seçenekler

Son dakikanın son dakikasında hediye seçmek zor. Ama kalpli, tatlı çikolatalar, pastalar, rengarenk makaronlar günü kurtarmanızı sağladığı gibi tatlı ve seksi bir
hediye de olacaktır.

l Milango’nun aşk temalı frambuazlı çikolatası kalp şeklindeki çantasıyla birlikte 10 TL.
l Backhaus, Sevgililer Günü’ne özel çilekli, çikolatalı, fıstıklı pastaları ve baharatlı kurabiyeleriyle romantik bir kutlama vâdediyor. Fiyatlar 40-60 TL arasında.
l Vakko Chocolate’ın dudaklı, kalpli çikolataları dışında üç boyutlu çikolatalarının üzerine isim yazdırabilme imkanı da var. Fiyatlar 12-250 lira arasında.
l Godiva’nın Sevgililer Günü kutusunda portakal, karamel ve kahve çekirdeklerinin Godiva çikolatasıyla harmanlanmasından oluşan tatlar var. 6’lı kutu 36, 11’li 72 TL.
l Marie Antoinette Chocolatier yaban kirazı, badem, portakal, mocha ve menekşe gibi tatlarla hazırladığı çikolataları özel kutularda sunuyor. Melek kutu 68 TL.
l Laduree, Sevgililer Günü için frambuazlıdan menekşeliye 18 çeşit lezzetli makaron seçenekleri sunuyor.
6’lı Reglet kutu fiyatı 50 TL.

Haberin Devamı

Yalnızlar ne yapacak?
Sevgililer Günü’ne yalnız girecekler için PiPa, İtalyan lezzetleri, zengin şarap seçenekleri ve kalp şeklindeki Nutella’lı pizza sunacağı “Yalnızlar Partisi” düzenliyor.