Cumartesi Şimdi deri elbise zamanı

Şimdi deri elbise zamanı

19.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Giyeni hem sıcak tutan hem de fazla çabaya gerek bırakmadan şıklaştıran deri elbiseler artık daha kolay giyilecek. Çünkü podyumlarda herkese yakışacak bir renk ve model var.

Şimdi deri elbise zamanı

Deri pantolon, deri ceket, deri etek… Asi, gizemli ve güçlü havasıyla dokunduğu her kıyafeti daha çekici hale getiren deri tüm bunlara çok yakışıyor. Ancak belki de hepsinden daha çok yakıştığı halde bugüne dek o kadar da sık bir araya gelmediği birileri daha var; elbiseler!

Haberin Devamı

Neyse ki hem içinde bulunduğumuz kış sezonu hem de önümüzdeki yaz sezonu için hazırlanan koleksiyonlarla deri elbise giymek kolaylaşıyor ve her vücut tipine uyum sağlayan modeller sayesinde deri elbiseler de günlük gardıroplarımıza girmeye can atıyor. Rochas, Tod’s, Givenchy, Alexander McQueen gibi pek çok markanın podyumunda yeşillere, bordolara ve siyahlara bürünen bu elbiseleri birkaç ay içinde açık mavi ve kırmızıyla da görmeye hazır olun.

Şimdi deri elbise zamanı

Versace’nin imzası

Söz konusu deri elbise olunca, modaseverlerin aklına ilk gelen isim Donatella Versace. Özellikle ‘90’lardaki korseli deri elbisesiyle ikonikleşen ve pek çok ünlü yıldızın da hayranlığını kazanan tasarımcı, bugünlerde de markası için deri elbiseler tasarlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Şimdi deri elbise zamanı

Şimdi deri elbise zamanı

Stil ipuçları

İdeal deri elbise vücudunuza tam oturmalı. Aslında her alışverişte ama özellikle deri elbise satın alırken “Nasılsa zayıflayacağım o zaman daha rahat giyerim” demekten kaçının.

Aynı şekilde deri elbisenin etek boyu da çok önemli. Zaten yeterince iddialı olan bu materyal çok kısa ya da çok uzun elbise modellerinde daha da iddialı hale gelebiliyor. Günlük hayatta orta yolu bulup midi elbiselere yönelmekte fayda var.

Dik yakalı trikolar, kısa kollu deri elbiseleri kışa uyarlamak için biçilmiş kaftan. Siyah ya da beyaz bir dik yakalı triko her elbiseyi anında kışlık hale getirir.

Deri elbise giyerken çantada ve ayakkabıda da aynı materyali tercih etmek sorun değil. Fakat hepsinin çok parlak olmamasına dikkat edin deriz.