Cumartesi Tasarımcılardan kargonuz var

Tasarımcılardan kargonuz var

13.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Büyük cepleri, dayanıklı materyalleri ve rahat kesimleriyle doğa sporları yapanların favori giysisi olan kargo pantolonlar, 20 yıllık aradan sonra lüks modanın ilgi alanına da geri döndü.

Tasarımcılardan kargonuz var

Onları önce Kardashian ailesinin kadınlarında, ardından Alberta Ferretti, Givenchy, Dries Van Noten gibi markaların podyumunda sonra da yeni neslin stil ikonu olan genç isimlerde gördük. Şimdiyse dar, bol gibi farklı paça modelleri, pembeden beyaza uzanan renk seçenekleri ve ipek, dantel gibi lüks materyalleriyle sokak modasını da etki altına alıyorlar. Yani, 2000’li yılların başında giydiği kargo pantolonların rahatlığını özleyenler için haberler güzel ancak bu geri dönüş rüzgarına kapılırken biraz dikkatli olmakta yarar var. Onları topuklu ayakkabılarla giyecek bile olsanız anahtar kelimenin “doğallık” olduğunu unutmayın ve vücudunuzu iyi gösteren doğru modeli bulmak için deneme kabinlerinde vakit geçirmeye üşenmeyin. İlkbahar stilinizin vazgeçilmezi olacak bir parça için çaba sarf etmeye değer!

Haberin Devamı

Tasarımcılardan kargonuz var

Lara Croft’un favorisi

Gelmiş geçmiş en ünlü bilgisayar oyunu kahramanlarından biri olan ve beyazperdede önce Angelina Jolie ardından da Alicia Vikander tarafından canlandırılan Lara Croft, kurgu da olsa kargo pantolonun en çok yakıştığı kadınlardan biri. Film serisini bir de moda ilhamı almak için izlemeye ne dersiniz?

Tasarımcılardan kargonuz var

Stil ipuçları

Beyaz, yeşil, bej… Söz konusu kargo pantolonlarsa, kazanan her zaman doğallık oluyor. Bu sezon karşımıza farklı renklerde seçenekler de çıkıyor ama güvenli sularda yüzmek istiyorsanız bu renklerden birini tercih edin deriz.

Ruhları sportif ama süslenmek onlara da yakışıyor, kemer köprülerine takılan zincirler ya da kalın kemerler ve renkli yamalar, kargo pantolonları daha şık gösteren aksesuarların başında geliyor.

Haberin Devamı

Bacaklarınız çok uzun değilse aynı anda hem iri cepli hem geniş paçalı hem de bol kesimli kargo pantolonlardan uzak durmanızda yarar var.

Unutmayın, düşük belli kargo pantolonları 2000’lerin başında ve Jennifer Lopez’in özelinde bırakıp, bu sezon yolumuza yüksek belli modellere devam ediyoruz.

Eğer klasiklerin dışında bir materyal tercihi yapmak isterseniz, Kaia Gerber ve Kendall Jenner’ın da favorisi olan jean kargolara şans vermeyi unutmayın.