Cumartesi Tatlı bir bayram

Tatlı bir bayram

13.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Eve misafirliğe gelenlere çikolata ikram etmek ya da bayram ziyaretine giderken çikolata veya çiçek götürmek bayram adetindendir. Son zamanlarda kutlamalarda meyve buketleri de çok rağbet görüyor

Tatlı bir bayram

Yenilebilen buketler
Çikolataya batırılmış çilekler, ananastan yapılmış papatyalar, çikolatalı muz dilimleri, çikolata kaplı elma dilimleri... 50’den fazla meyve buketi sunan Frutation tatlı bir bayram hediyesi olabilir.
Sipariş için www.frutation.com.tr adresini tıklayabilirsiniz. Buketlerin fiyatı 50 TL’den başlıyor.


Ambalajında Osmanlı sultanları yer alıyor
El yapımı çikolatalar hazırlayan Patiswiss Chocolatier bayram için Osmanlı Sultanları Serisi’ni çıkardı. Seri lokumu ve İsviçre reçeteleriyle hazırlanan çikolatayı buluşturuyor. Seri, Osmanlı sultanlarının fotoğraflarını içeren özel tasarım ambalajlarda satışa sunuldu.


17 çeşit çikolata
Meyveliden kurabiyeliye 17 farklı çikolata çeşidini barındıran Beymen Chocolate markanın Nişantaşı, Akmerkez, Erenköy, İstinyePark ve Kavaklıdere mağazalarında satışta. İsterseniz bu şubelerden telefonla da sipariş verebilirsiniz.

Renkli sofralar
Mudo Concept’in koleksiyonundaki sofra takımları ve servis tabakları ile bayram sofralarınızı süsleyebilir, bayram şekerinizi
şık şekerlikleri kullanarak ikram edebilirsiniz.

Şampanyalısı da var
Mövenpick GourmeT’de İsviçre’nin ünlü Lindt ve özel üretim Laderach çikolatalarının yanı
sıra Hindistan cevizli, şampanyalı truffle’lar, fındıklı çıtır pralin, çaylı, fıstıklı, frambuazlı ve kapuçinolu çikolatalar satılıyor. Mağazada alkolsüz pralin çeşidi Swiss Tradition serisi de yer alıyor. Fiyatlar 39-160 TL arasında değişiyor.

Yeni şube Nişantaşı’nda
Madlenden şekerlemelere, drajelerden tablet çikolatalara kadar 200’ü aşkın ürünün yer aldığı Melodi mağazalarına bir yenisi eklendi. Çikolata alışverişinizi Nişantaşı’ndan yapacaksanız Amerikan Hastanesi’nin sokağındaki Melodi şubesine uğrayabilirsiniz.