Cumartesi Taze açılıyor

Taze açılıyor

02.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Huma Kabakcı ve Mine Küçük küratörlüğünde gerçekleşecek “Geçmiş Günümüzle Buluşuyor” isimli karma sergi, 7 Eylül - 13 Ekim arasında Anna Laudel Contemporary’de olacak.

Taze açılıyor

Taze açılıyor

Haberin Devamı

Geçmişten günümüze

Huma Kabakcı ve Mine Küçük küratörlüğünde gerçekleşecek “Geçmiş Günümüzle Buluşuyor” isimli karma sergi, 7 Eylül - 13 Ekim arasında Anna Laudel Contemporary’de olacak. Geçmişi, bugünü ve birbirleriyle olan ilişkiyi güncel sanat eserleri üzerinden tanımlayan sergide, ilhamını tarihten alan, farklı tekniklerle iş üreten, yerli ve yabancı 16 sanatçının eserlerinden oluşan bir seçki izleyiciyle buluşacak.

Mutlaka görün

Açık bir kayıt stüdyosu

Can Altay ve Saz Arkadaşları* tarafından kurgulanan ücretsiz bir kayıt stüdyosu açılıyor. 6 Eylül’de açılacak “MÇPS”, İstanbulluları seslerini, sözlerini, fikirlerini duyurmaya davet ediyor. 7 Ekim’e kadar haftanın iki günü 5533’te faaliyette olacak. Amira Arzık prodüktörlüğünde hayata geçen proje, Unkapanı İMÇ tarihinden parçaları inceleme fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Bitmeden yetişin

Bodrum’da sanat haftaları

D-Marin Turgutreis 18 Eylül’e dek Resim Evi Bodrum grubunun ürettiği eserlerden oluşan bir sergiyi ağırlıyor. Yaz başından bu yana yaklaşık 10 sergiye ev sahipliği yapan mekan her hafta bir sergiye yer vererek Bodrumluları sanatla buluşturmayı hedefliyor.