Cumartesi Televizyonda N’oluyo?

Televizyonda N’oluyo?

14.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beklenen dizi, beklenen sezonuyla geri dönüyor. Mottosu “Bu yaşananlar tamamen delilik!” olan “Mr. Robot”un yeni sezonunda kahramanımız  Elliot Alderson’un yeni planlarını, geçmişte olan olayların etkilerini ve dünyanın değişimini izleyeceğiz

Televizyonda N’oluyo

Değişime şahit olun!

Haberin Devamı

Beklenen dizi, beklenen sezonuyla geri dönüyor. Mottosu “Bu yaşananlar tamamen delilik!” olan “Mr. Robot”un yeni sezonunda kahramanımız Elliot Alderson’un yeni planlarını, geçmişte olan olayların etkilerini ve dünyanın değişimini izleyeceğiz. IMDb puanı 8.6 olan “Mr. Robot”un Amerika’da yapılan öngösteriminden eleştirmenlerin memnun ayrıldığını söyleyebiliriz. “Mr. Robot”un yeni bölümleri beIN SERIES VICE’da.

Televizyonda N’oluyo

Hafta sonu eğlencesi

DavId Fincher’ın yönetmenlerinden olduğu, başrollerinde Anna Torv ve Jonathan Groff’un yer aldığı bir polisiye-gerilim dizisine ne dersiniz? “Mindhunter” Netflix’in en çok merak edilen işlerinden biriydi. Seri katillerin, tecavüz suçlularının ve tehlikeli adamların peşinde olan bir FBI özel ekibinin maceralarını anlatacak olan dizi hafta sonu izlemek için ideal… “Mindhunter”ı Netflix’te izleyebilirsiniz.