Cumartesi Yaşlandın be Batman!

Yaşlandın be Batman!

13.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Gotham şehrinin yalnız kahramanı Batman 80 yaşında. Genç, yakışıklı ve zengin Bruce Wayne’in ailesinin katledilmesi sonrası başlayan intikam macerası gittikçe büyüyen bir mücadeleye dönüştü.

Yaşlandın be Batman

1939’da Bob Kane ve Bill Finger tarafından yaratılan Batman herhangi bir özel gücü olmamasıyla sevdiğimiz diğer süper kahramanlardan ayrılıyor. Yalnızlığıyla ünlü kahramanımız şatafatlı partilerin de müdavimidir aynı zamanda. Çapkınlığıyla da nam salan Batman’in karşısında hem en büyük rakibi hem de kayıtsız kalamadığı Kedi Kadın olarak Michelle Pfeiffer’den Halle Berry’ye Anne Hathaway’e Hollywood’un ünlü oyuncularını izledik. Havalı arabası ve simsiyah kostümüyle Gotham şehrinin koruyucusu Batman’in 1943’te başlayan beyazperde macerasındaysa Val Kilmer’dan George Clooney’ye, Ben Affleck’ten Christian Bale’e kimler Yarasa Adam olmadı ki...

Haberin Devamı

Yeni filmde gençleşiyor

Merakla beklenen yeni Batman filmininse 25 Haziran 2021’de gösterime girmesi bekleniyor. Yarasa Adam’ı kimin canlandırcağıysa merak konusu. Şu an için bilinen tek şey Batman’in gençleşeceği. Pek çok film, yüzlerce çizgi roman ve onlarca oyunun yanı sıra şöyle bir Batman okulu olsa da gitsek diyecek kadar tutkunuysanız Gotham’ın kara şövalyesinin Victoria Üniversitesi’nde “The Science of Batman” dersinin olduğunu ve bir insan vücudunun maksimum kapasitesi ve en iyi egzersiz metotlarından bahsedildiğini belirtmeden geçmeyelim.

Yazarlar