Cumartesi Yılbaşı şıklığı için 5 ipucu

Yılbaşı şıklığı için 5 ipucu

29.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Yılbaşı şıklığı için 5 ipucu

Yeni yılı özgün ve iddialı bir stille karşılamak zor değil. Sezondan seçtiğimiz bu beş trend, hem farklı stillere hem de farklı davet biçimlerine kolayca uyum sağlarken sizi de gecenin yıldızı yapacak.

Haberin Devamı

MASKÜLEN CAZİBE

31 Aralık’ta gecenin yıldızı olmak için illa ki feminen bir görünüme imza atmak gerekmiyor. Christian Dior, Armani Prive´, Elie Saab koleksiyonlarındaki birbirinden zarif pantolon takımlar bunun en iyi kanıtı. Vücudunuza iyi oturan ve kalıbıyla, kumaşıyla kalitesini ortaya koyan bir takım seçin ya da birbirinin eşi olmasa da uyumlu görünen pantolon-üst ikililerine yönelin. Yılbaşı için alınıp, farklı durumlarda pek çok kez giyebilecek olan bu formül, maskülen stilleri sevenler için biçilmiş kaftan.

Yılbaşı şıklığı için 5 ipucu

KARARSIZLAR İÇİN ORTA YOL

Uzun etekleri abartılı buluyor, mini eteklerle rahat edemiyorsunuz… Gideceğiniz davet ne çok ağır ne de çok rahat… Kıyafetinize göre yeni bir ayakkabı almak istemiyor, evdeki ayakkabılarınıza uyum sağlayacak bir etek modeli arıyorsunuz… Durumunuz hangisi olursa olsun yılbaşı gecesi için kurtarıcınız midi boy etekler olacak. Prenseslere layık bir stil için A kesim modellere ve tüllere, dantellere göz atabilir, biraz daha klasik bir stil içinse dar, kalem etekleri deneyebilirsiniz. Oturmayı, kalkmayı ve dans etmeyi de kolaylaştıran bu etek boyuna göre üst seçmek de çok pratik.

Haberin Devamı

ONSUZ OLMAZ

Yılbaşı şıklığı için 5 ipucu

Söz konusu yılbaşı stiliyse, onsuz olmaz. Hele ki böylesine güçlü olduğu bir sezonda… Farklı tonlarıyla Zuhair Murad, Alberta Ferretti, Dolce&Gabbana, Valentino gibi markaların podyumlarını etkisi altına alan kırmızı elbiseler yeni bir yılı karşılamaya çoktandır hazır. İster kat kat fırfırların, ışıltılı püsküllerin ve payetlerin etkisiyle katılacağınız davete cesur bir giriş yapın, isterseniz tüm bu detaylardan arınmış minimal bir formla yalnızca rengin gücüne odaklanın. Seçiminiz hangisinden yana olursa olsun, bu tutkulu rengin enerjisi 31 Aralık’ta sizi yarı yolda bırakmayacak.

EN ŞIK HEDİYE

Yılbaşı döneminde hediye paketlerinden mağaza vitrinlerine kadar her yerde fiyonk var. Kıyafetlerinizde neden olmasın? Şaka bir yana 2019 kış sezonunun en romantik detaylarından olan fiyonk, çocuksu görünümünden sıyrılıyor ve dokunduğu her parçaya zarafet katıyor. Farklı boyut seçenekleri arasından hangisini tercih edeceğiniz size kalmış fakat gerçekten çam ağacının altındaki ‘hediye paketi’ esprisine maruz kalmak istemiyorsanız kırmızı ve yeşilden uzak durun.

Haberin Devamı

IŞIL IŞIL

Gümüş renginin bu kış çok iddialı olduğunu geçtiğimiz haftalarda söylemiştik. Markaların yılbaşı dönemine özel parti koleksiyonlarında yer alan tasarımlar, bu trendin gücünü bir kez daha kanıtlıyor. Özellikle yılbaşı gecesini hareketli bir partide geçirecekseniz gecenin ışıklarıyla daha da çekici görünecek metalik dokulara bir şans verin deriz. Tulumlar, pilili etekler, yüksek bel pantolonlar, geniş omuzlu elbiseler… Hepsi ışıl ışıl halleriyle daha da güzel görünüyor.

Yılbaşı şıklığı için 5 ipucu

Yazarlar