Cumartesi Yüzler yüzükte

Yüzler yüzükte

12.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

By Kuss Design’ın yaratıcısı Cenk Kuşbeygi kaplan ağzı, yılan gibi tasarımlarının yanı sıra yüz tasarımı olan yüzükler yapıyor

Yüzler yüzükte

Geçtiğimiz hafta Instagram’da bir yüzük dikkatimizi çekti. Mazhar Alanson’un yüzü, yüzük olarak eşi Biricik Suden’in parmağındaydı. Yüzüğü yapan By Kuss Design’ın yaratıcısı Cenk Kuşbeygi. Küçük yaşlarında babasının yanında ağaç, heykel oyma, karakalem yaparak başladığı mesleğine çizim yaparak devam etmiş ve bu alana yönelmiş. 20 yıldır da Kapalıçarşı’dakiler dahil bu piyasadaki birçok tasarım Kuşbeygi’nin elinden çıkma diyebiliriz. Hatta Amerika için yaptığı tasarımlar da bir hayli fazla.

Haberin Devamı

Yüzler yüzükte

Kuşbeygi müşterilerden gelen talebe ve isteğe göre önce çizimini yapıyor sonra tasarlıyor. Mazhar Alanson yüzüğü mesela tamamen kendi tasarımı. Zaten yüzükte surat tasarımı Türkiye’de çok olan bir şey değil ama belli ki artık talep artacak.

Teslim süresi bir ay

Yüz haricinde kurukafa, kaplan ağzı, yılan, aslan gibi her türlü hayvan da tasarımını yaptığı seçeneklerden. İşin teslimi çizim süreci hariç bir ay. Malzeme olarak ise kişiye göre değişmekle birlikte gümüş, altın ve pırlanta ağırlıktaymış. Fiyatları da ortalama 800-900 dolardan başlıyor.