Dünya 500 bin euroluk kaza! 2 lüks araç perte çıktı

500 bin euroluk kaza! 2 lüks araç perte çıktı

07.03.2023 - 17:20 | Son Güncellenme:

İtalya'da meydana gelen lüks spor arabaların kazası dünyada gündem oldu. Söz konusu kaza sonrası birçok ekip olay yerine gelirken sürücülere ağır para cezası verildi.

500 bin euroluk kaza 2 lüks araç perte çıktı

İtalya'nın Ancona bölgesinde 2 lüks araç sahibinin yarışı feci bir sonla bitti. 56 yaşındaki Hollandalı ve 46 yaşındaki Belçikalının yaptığı korkunç kaza anbean kameraya yansıdı.

Haberin Devamı

Toplam değeri 500 bin sterlini geçen 2 araç, yarış yaparken küçük bir tümseğe çarptı. İkili bir villanın bahçesine araçlarıyla birlikte düştü. Kamera tarafından kayıt altına alınan o anlarda kırmızı bir Ferrari'in villanın duvarına çarptıktan sonra ağır hasar aldığı görüldü. Diğer araç ise villanın çitlerine çarptıktan sonra duvara tosladı ve anında alev aldı.

500 bin euroluk kaza 2 lüks araç perte çıktı

MOTOR BİR ANDA ALEV ALDI

Kırmızı Ferrarinin sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu. Mavi Ferrarinin sürücüsü ise araçtan kendini güçlükle çıkardı. Sürücü aracından çıkar çıkmaz ise motor alev aldı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri ise şans eseri hafif yaralanan şahısları hastaneye kaldırdı.

500 bin euroluk kaza 2 lüks araç perte çıktı

118 KİŞİ MÜDAHALE ETTİ

Bölgesel haber kuruluşu Ancona Today ise çok sayıda itfaiyecinin yanan aracı söndürmek için mücadele ettiğini ve toplam 118 acil durum personelinin olaya müdahale ettiğini aktardı. Sürücülerin ise İtalya'ya tatile geldiği ve kaza sonrası yüklü bir ceza aldığı belirtildi.