Dünya Adele: Zalimce konuştular

Adele: Zalimce konuştular

09.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Easy On Me adlı şarkısının kısa tanıtımı yapan ve yeni albümünün çıkış tarihini 15 Ekim olarak duyuran İngiliz şarkıcı Adele, Vogue dergisinin hem İngiltere hem de ABD’de çıkan versiyonlarına kapak oldu.

Adele: Zalimce konuştular

Beş yıldır ilk röportajını da veren 33 yaşındaki Adele, yeni albümünden, Simon Konecki ile boşanma sürecinden ve 45 kilo vermesinden bahsetti. 32. doğum gününde paylaştığı fotoğrafta vücudunun yeni halini ilk kez gösteren Adele, bu kadar spor yaparken asıl amacının kilo vermek değil kaygı bozukluğuyla mücadele etmek olduğunu anlattı. Adele, kilo verme sürecini sosyal medyada paylaşmadığına işaret etti.

Haberin Devamı

‘Bedenim nesneleştirildi’

Adele, şunları dedi: “Paylaşım yapmaya lüzum görmedim çünkü kiloyu kendim için verdim, bir başkası için değil. Neden paylaşayım ki? Büyüleyici bir tarafı yok. Vücut benim vücudum. “Tüm kariyerim boyunca böyleydi, bedenim nesneleştirildi. Sadece şimdi değil. Neden insanların şoke olduğunu anlıyorum. Neden özellikle bazı kadınların bundan incindiğini de anlıyorum. Görünüşümle birçok kadını temsil ediyordum. Ama ben hâlâ ayı kişiyim. Bedenim hakkındaki en zalimce diyaloglar diğer kadınların ağzından çıktı. Bu beni fena hayal kırıklığına uğrattı. İncindim.”