Dünya Bateristin kalbi 2 kat büyükmüş!

Bateristin kalbi 2 kat büyükmüş!

29.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Otel odasında ölü bulunan ünlü baterist Taylor Hawkins'in kalbinin yetişkin diğer erkeklere göre iki kat daha büyük olduğu ortaya çıktı. Müzisyenin kalbi 600 grammış.

Bateristin kalbi 2 kat büyükmüş

 DIŞ HABERLER  - ABD'li ünlü rock müzik grubu Foo Fighters'ın bateristi Taylor Hawkins, Güney Amerika turnesi nedeniyle bulundukları Kolombiya'nın başkenti Bogota'daki otel odasında 25 Mart'ta ölü bulundu. Yayımlanan ilk otopsi raporunda 50 yaşındaki müzisyenin kalbinin, akranları olan erkeklerden iki kat daha büyük olduğu ortaya çıktı. Otopsi raporuna göre, Taylor Hawkins'in kalbi en az 600 gram ağırlığındaydı. Oysa yetişkin bir erkeğin kalbinin ortalama 300 ila 350 gram arasında olduğu belirtildi. Söz konusu kalp büyüklüğünün doğuştan mı olduğu yoksa sonradan genişleme mi gerçekleştiği henüz açıklanmadı.

Haberin Devamı

10 farklı madde

Ayrıca bateristin kanında antidepresanlar da dahil olmak üzere 10 farklı uyuşturucu maddenin izlerinin bulunduğu bildirildi. Ünlü müzisyenin ölüm nedeni resmi olarak açıklanmazken, rapor, bateristin bir uyuşturucu kokteyli içtikten sonra "kardiyovasküler çöküş" yaşadığını gösteriyor. Ayrıca polisin Taylor Hawkins'in oteldeki odasında uyuşturucu maddeler bulduğu belirtildi. Olay günü bateristin sağlığıyla ilgili ilk problemler, Bogota'daki performansından sonra göğüs ağrılarıyla ortaya çıkmıştı.