Dünya Bebek valizinin üzerinde şoke eden yazı! Havalimanındaki sapık kovuldu

Bebek valizinin üzerinde şoke eden yazı! Havalimanındaki sapık kovuldu

08.12.2023 - 15:17 | Son Güncellenme:

İngiltere'den Güney Kıbrıs'a uçan bir ailenin havalimanında fark ettiği yazı, mide bulandırıcıydı. Havayolu şirketi aileden özür diledi ve çalışanın işine son verdi.

Bebek valizinin üzerinde şoke eden yazı Havalimanındaki sapık kovuldu

40 yaşındaki yolcu Mario Lucas, yedi aylık oğlunun bagaj çantasına kalemle hakaret içeren bir cümle yazıldığını görünce şok oldu.

Haberin Devamı

Lucas, Birleşik Krallık'taki akrabalarını görmek için yaptığı seyahatin ardından Stansted'den Güney Kıbrıs'a döndükten sonra oğlunun bagajındaki yazıyı fark etti.

'KABA VE ÇİRKİN'

Bebek valizinin üzerinde şoke eden yazı Havalimanındaki sapık kovuldu

Bebeğin ailesi, uçağının kalkışına 90 dakika kala kayıt yaptırmıştı.

Lucas olayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Önerildiği gibi iki saat öncesi değil ama kesinlikle daha sonra giriş yaptım. Girişte hiçbir sorun yaşamadık. Kimse bize bir şey söylemedi. Havaalanında her şey yolundaydı. Kıbrıs'a vardığımızda bagaj alımındaydık ve oğlumun valizini gördüm. Eşim Serena yazıyı hemen fark etti. Bu oğlumun çantasıydı ve yedi aylık bir çocuğa bu kelimeyi sarf etmek kaba ve çirkin. Havayolu şirketinin çantayı değiştirmesini istiyorum."

Lucas, valizin yeni olduğunu ve henüz Eylül ayında alındığını da sözlerine ekledi. Aile, resmi olarak yetkililere gerekli şikayetlerde de bulundu.

Bebek valizinin üzerinde şoke eden yazı Havalimanındaki sapık kovuldu

Firma açıklamasında şöyle söyledi:

"Bu kabul edilemez olay, o gün kendi ekibimiz tarafından rapor edilmiş, derhal araştırılmış ve kesin delillerin tespit edilmesi sonrası olaya karışan kişi işten çıkarılmıştır. Havaalanı Bay Lucas'la temasa geçti ve özür diledi. Saldırgan davranışlara karşı sıfır tolerans politikamız var ve Bay Lucas'tan en içten özürlerimizi iletmek istiyoruz."