Dünya Bennifer aşkının anatomisi

Bennifer aşkının anatomisi

01.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, 17 yıl önce büyük bir aşk yaşarken aniden ayrılıp başkalarıyla evlendi. Çoluk çocuğa karışan ikili yıllar sonra tekrar ve çok daha tutkulu bir aşk yaşamaya başladı.

Bennifer aşkının anatomisi

Pelin Aykın - ABD’de bir dönemin gözde çiftiyken düğünlerini erteleyip ayrılan şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck’in 17  yıl sonra ilişkilerine kaldıkları yerden devam etmesi, spot ışıklarının tekrar onlara çevrilmesine neden oldu. “Bennifer” denilen çiftin, geçen hafta çıktıkları tatilde de 2000’li yıllardaki gibi görüntüler vermesi, ilişkilerinin “mazisini” akıllara getirdi. Aşklarına eskisinden daha tutkulu devam eden çiftin birlikteliğinin anatomisini çıkardık.

Haberin Devamı

Sette başladı

Jennifer Lopez ile Ben Affleck, 2002’de “Gigli” filminin setinde tanıştı. Bazı eleştirmenler, o sırada ikinci eşi Cris Judd ile evli olan Lopez ile Affleck’in kimyasının tutmadığını belirterek Gigli’yi beğenmedi. Film, gişede istenilen başarıyı getirmese de ikiliyi yakınlaştırdı. Hatta Lopez, Affleck ile tanıştığı anda onun “doğru kişi” olduğunu anladığını söyledi. 2002’de Judd’tan boşanan Lopez, Affleck ile birliktelik yaşamaya başladı. 

Şarkılar yazdı

Jenifer Lopez, 2002 tarihli “This Is Me... Then” albümünde, Affleck’ten ilham alarak yazdığı  şarkılarla büyük başarı yakaladı. İlişki, Lopez ile Affleck’in klipte bir çifti canlandırarak seksi sahneler çekmesiyle daha tutkulu oldu. Öyle ki aşıklar 2002’de nişanlandı. Affleck’in Lopez’e aldığı 2.5 milyon dolarlık yüzük, tarihin en muhteşem tek taş yüzüğü olarak bugün bile popülerliğini koruyor.

Haberin Devamı

Birinci dönemin bitişi!

Ancak ünlü çift, Eylül 2003’te evlenmelerine iki gün kala düğünün ertelendiğini duyurdu. Nişanlılar düğünün iptalini medya ilgisine bağladı. Ancak gerçeğin böyle olmadığı kısa süre sonra anlaşıldı. Nitekim Lopez ile Affleck dört ay sonra ayrıldıklarını duyurdu.

İlk adımı Ben Affleck attı

Ben Affleck, geçen yıl New York Times’a verdiği röportajda Jennifer Lopez’e çok saygı duyduğunu ve 2019’da “Hustlers” filmindeki rolüyle Oscar’a aday olması gerektiğini belirterek eski sevgilisine “zarf attı.” O dönem ikilinin başka ilişkileri olduğundan tekrar bir araya gelecekleri düşünülmedi. Ancak Lopez dört ay önce beyzbolcu nişanlısı Alex Rodriguez’den, Affleck ise oyuncu sevgilisi Ana de Armas’tan ayrıldı. İlk kez aynı anda yalnız kalan eski sevgililer, teselliyi birbirinde buldu. 17 yıl sonra buluşmaya başlayan sevgililer, aşklarının ikinci dönemini Montana tatilinde pekiştirdi. Geçen ay ise öpüşürken görüntülendiler. Yeni bir tatile daha çıkan eski - yeni sevgililerin birlikte vakit geçirdiği ve ev baktığı konuşuluyor.

‘Kalbim sanki göğsümden söküldü’

Lopez ile Affleck 2004’te ayrıldıktan sonra başkalarıyla evlendi. Lopez, şarkıcı Marc Anthony ile dünyaevine girdi.Bu evlilikten ikizleri olan Lopez, 2014’te Anthony’den boşandı. Jennifer Lopez, 2014’te Anthony ile evliliğinin Affleck’ten ayrılmasının ardından kendini iyileştirme yöntemi olabileceğini ima etti ve “Ben’den ayrılmak beni çaresiz bıraktı” dedi. Ünlü şarkıcı, “Ben ile sonsuza kadar birbirimize bağlı kalacağımızı düşündüğüm bir anda ayrıldık. Kalbim sanki göğsümden sökülmüş gibi hissettim” diye konuştu. Affleck ise 2005’te oyuncu Jennifer Garner ile evlendi. Bu evlilikten 3 çocuğu olan Affleck, 2018’de boşandı.

Haberin Devamı

Bennifer aşkının anatomisi

Jennifer Lopez - Ben Affleck’in 17 yıl önceki bir fotoğrafları.

Aslında her şey reklam mı?

Jennifer Lopez 24 Temmuz’da 52’nci yaş gününü Ben Affleck ile 130 milyon dolarlık mega yatla Fransa’nın Saint-Tropez kentinde tatil yaparken kutladı. Lopez, bu tatilde Affleck (48) ile öpüşürken çekilmiş fotoğrafını Instagram’da paylaşarak ilk kez ilişkilerini sosyal medyaya yansıttı. Lopez ile Affleck’in, Haziran ayından bu yana 2000’li yıllardakine benzer şekilde sık sık öpüşürken ve el ele yürürken görüntüler vermesi, çiftin reklam yaptığı iddialarına da neden oldu. Nitekim Affleck’in, Saint-Tropez’de yattayken 2002’de “Jenny from the Block” klibindeki gibi Lopez’in kalçasına dokunurken görüntülenmesi “reklam” iddialarını güçlendirdi. Çiftin medyada geniş yer almak için 2000’li yılları tekrar canlandırmaya çalıştığı öne sürüldü.