DünyaBeyaz Saray Sözcüsü Psaki'nin Kovid-19 testi pozitif çıktı

Beyaz Saray Sözcüsü Psaki'nin Kovid-19 testi pozitif çıktı

01.11.2021 - 05:05 | Son Güncellenme:

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Beyaz Saray Sözcüsü Psakinin Kovid-19 testi pozitif çıktı

 

Yazılı açıklamasında aile bireylerinden birinde Kovid-19 tespit edildiği için ABD Başkanı Joe Biden ile Avrupa seyahatine katılmadığını belirten Psaki, "Çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri kendimi karantinaya aldım ve Kovid-19 için PCR aracılığıyla yaptırdığım test negatif çıktı. Ancak bugün Kovid-19 testim pozitif çıktı." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Psaki, çarşamba gününden bu yana Biden veya Beyaz Saray personelinin kıdemli üyeleriyle yakın temasta bulunmadığını bildirdi.

Biden ile en son salı günü, iki metreden uzaktan ve maskeli bir şekilde toplantıya katıldığını aktaran Psaki, "Aşı sayesinde sadece hafif semptomlar yaşıyorum ve bu da evden çalışmaya devam etmemi sağlıyor." ifadesine yer verdi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler