Dünya Blair'in malikânesinde muhteşem düğün

Blair'in malikânesinde muhteşem düğün

15.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiltere’nin eski başbakanı Tony Blair’in büyük oğlu Euan (29), eski devlet bakanı Mehmet Altınsoy’un torunu Suzanne Ashman’la (25) dünya evine girdi.

Blairin malikânesinde muhteşem düğün

8 yıldır birlikte olan çift Tony Blair’ın Buckinghamshire kontluğunda bulunan 9.1 milyon (18.4 milyon TL) dolarlık malikanesinde düzenlenen düğünden önce Anglican All Saints Parish Kilisesi’nde evlendi. Yaklaşık 170 davetlinin çağırıldığı düğüne Ashman’ın annesi Sedef Altınsoy, babası Jonathan Ashman, Tony Blair, eşi Cherie ve çocukları katıldı. Gelinin babasının yeni eşi olan sunucu Sian Lloyd, davet edilmediği düğüne gideceğini söylemesine rağmen resepsiyon sırasında görülmedi. Kilisede nikah kıyılmadan önce eski başbakan Blair oğlu Euan’ı öperken görüntülendi.

Nedimeler dikkat çekti
Türk gelin Suzanne ise kiliseye babasının kolunda geldi. Sade gelinliği ile beğeni toplayan Ashman mavi bir ayakkabı giydi. Gelinin nedimeleri de elbiseleriyle dikkat çekti. Düğüne katılan davetliler arasında, İtalyan Prensi Girolamo Strozzi ve eşi Irina da yer aldı. Kilisede evlenen çift düğünün yapıldığı malikaneye arkasında ‘Yeni evli’ yazısı yer alan bir arabayla gitti. Bristol Üniversitesi mezunu Euan’ın, babasının izinden giderek politikayla ilgilenmek istediği biliniyor.

Nişanı gizli yapmışlardı
Ashman ise özel bir şirkette analist olarak görev yapıyor. Eski bakan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Altınsoy’un torunu olan Ashman, Oxford Üniversitesi’ne bağlı okullardan Trinity College’daki PPE (Felsefe, Politika ve Ekonomi) bölümünden mezun. Babası motor yarışçısı milyoner John Ashman’la annesi Sedef Altınsoy boşanan Suzanne, Euan’la Tony Blair’ın yardım kuruluşu Faith Foundation yararına çalıştığı sırada o dönem savunma bakanı olan Geoff Hoon aracılığıyla tanışmıştı. Çiftin kimseye duyurmadan yaptıkları nişanları, yüzükleriyle görüntülenmelerinden sonra anlaşılmıştı. Çiftin, evlendikten sonra Islington’daki evlerinde yaşamaları bekleniyor.