Dünya ‘Bradley tam zamanlı bir baba’

‘Bradley tam zamanlı bir baba’

19.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü manken Irina Shayk 2019’da ayrıldığı aktör Bradley Cooper’un 4 yaşındaki kızları Lea’ya harika bir babalık yaptığını belirtti. Model “İçim rahat olduğu için kızım babasıyla tatile çıktığında onları aramıyorum bile” dedi

‘Bradley tam zamanlı bir baba’

Baba tarafından Tatar asıllı ve Rusya doğumlu olan, yaşamını ABD’de sürdüren ünlü manken Irina Shayk (35) bugüne kadar hep ünlü isimlerle aşk yaşadı. Portekizli milli futbolcu Cristiano Ronaldo’yla beş yıllık ilişkisi 2015’te sona eren Irina Shayk, ardından ABD’li aktör Bradley Cooper (46) ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2017’de Lea adını verdikleri bir kızları olan mankenle aktör 2019’da ayrılmıştı. Gerçek soyadı Şeyhlislamova olan, dev markaların aranılan mankeni Irina Shayk, kendisiyle yapılan bir röportajda Bradley Cooper’ın babalığına övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

‘Bu devirde çok zor’

Irina Shayk, aktörün babalığı hakkında ve kızı Lea’yla ilgili şunları söyledi: “Bradley harika, tam zamanlı bir baba. Kızımız Lea’yı hiç ihmal etmiyor. Zaten Los Angeles’ta evlerimiz birbirine yakın. Kızını istediği zaman alıyor. Bradley’e çok güvendiğim için Lea onunla iki hafta tatile gittiğinde onları bir kere bile aramadım, baba kızın baş başa kalmalarını istedim. Çocuk yetiştirme konusunda da aynı fikirdeyiz ve bu konuda katıyız. Bu devirde çocuk yetiştirmek zor. Çok oyuncağı var, seçim sıkıntısı yaşıyor. Oysa benim çocukluğumda sadece bir oyuncak bebeğim vardı.”

Biten aşkla ilgili soru kızdırdı

Irina Shayk, ABD’li ünlü rap şarkıcısı Kanye West (44) ile beş ay flört ettikten sonra geçtiğimiz ağustos ayında ayrıldı. Irina Shayk röportajda kendisine bu kısa süreli romantizmiyle ilgili soru sorulunca sinirlenip, yorum yapmayı reddetti. Ühlü model “Yarın apartmanımın kapıcısıyla flört ettiğime dair bir söylenti çıkacak, tamam mı anladınız mı? Yarından sonra başka biri olacak! Bak sorduğunuz ilişkiyle ilgili kendime sakladığım bir şeyler var” dedi. Kanye West ile eşi, TV yıldızı Kim Kardashian’ın boşanma sürecinde olduğu belirtiliyor.

 

 

Yazarlar