Dünya ‘Britney gece yarısı esmer olmak isterdi’

‘Britney gece yarısı esmer olmak isterdi’

27.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’de sahne ve sinema yıldızlarının yaşadığı Los Angeles’da kuaför salonu bulunan Kim Vo, müşterisi olan ünlülerin sırlarını açıkladı.

‘Britney gece yarısı esmer olmak isterdi’

Gwyneth Paltrow’dan Britney Spears’a kadar ünlü sarışınların saçlarını yapan Kim, yıldızların kişiliklerini çok iyi bildiğini söyledi. Kim’in salonunda saç kesimlerinin bahşiş vermeden 2 bin dolardan fazlaya mal olabileceği belirtilirken, ünlü kuaför, en zorlu müşterilerinden birinin, 18 yaşından beri saçını yaptığı şarkıcı Britney Spears olduğunu ifade etti. Bazen gece yarısı Spears’ın asistanından bir otel odasında veya evinde şarkıcının sarı saçlarını siyaha boyaması ya da rengini daha fazla açması için telefonlar aldığını belirten Kim, “Bu daha çok eski eşi Kevin Federline ile tekrar bir araya geldiğinde olurdu” dedi. “Medyum” olduğu esprisini yapan Kim, bir zamanlar Spears’ın bir sevgilisinden ayrılmasına neden olduğunu da itiraf etti.

Haberin Devamı

İkonik saçlar

İlk ünlü müşterisinin Kanadalı aktris Pamela Anderson olduğunu ve oyuncunun “Sahil Güvenlik” dizisindeki ikonik saçlarını yaptığını belirten Kim, 1997’deyse Gwyneth Paltrow ile çalışmaya başladığını anlattı. Ardından sektörde “sarı saç” uzmanı olarak görüldüğünü söyleyen Kim, “Vogue dergisi beni sektördeki en iyi sarı saç yapan kişi seçti” dedi. Kim saçın diplerde daha koyu ve uçlarda daha açık olduğu “ombre” saç trendini de kendisinin yarattığını savundu.

Tarzın sosyetik Nicky Hilton ile çalışırken tesadüfen ortaya çıktığını iddia eden kuaför, “Nicky doğal renk istedi. Uçları boyamaya başladım ve sonunda bu ombreyi yarattık. Sonra ombrenin daha yumuşak bir tarafı olan sombre adlı başka bir görünüm yarattım” diye konuştu. Kate Hudson, Goldie Hawn ve Uma Thurman gibi oyuncularla da çalıştığını belirten Kim Vo, genelde sarı saç uzmanı olduğunu ancak şarkıcı Katy Perry gibi koyu saçlı ünlü müşterilerinin de bulunduğunu dile getirdi.