Dünya Cenazenin ortasında kardeşinin tabutunu açıp, kulağını kesti! Buzdolabında sakladı, nedeni şok etti

Cenazenin ortasında kardeşinin tabutunu açıp, kulağını kesti! Buzdolabında sakladı, nedeni şok etti

26.03.2024 - 13:06 | Son Güncellenme:

Ölen kardeşinin oğlunun gayri meşru olduğuna ikna olmuştu. Üstelik yeğeninin mirastan pay men edilmesi için bunu kanıtlamaya kararlıydı. Bunu gerçekleştirmek akılalmaz bir plan yaptı. Yaşananları televizyon ekranında dinleyen spiker ise, şok geçirdi.

Cenazenin ortasında kardeşinin tabutunu açıp, kulağını kesti Buzdolabında sakladı, nedeni şok etti

Avustralya'da yaşanan akılalmaz olaya göre; Jian Zhong Li adındaki adam, toprağa verileceği gün oğluyla birlikte kardeşinin tabutuna gizlice girdi. Tabutu açtı ve zavallı adamın kulağının bir kısmını kesti. Daha sonra yaptığı açıklamada ise, 'başka seçeneği olmadığını' söyleyerek kendisini savundu.

Haberin Devamı

ŞÜPHELERİN KAYNAĞI PES DEDİRTTİ

Yeğeninin gayri meşru olduğunu kanıtlamak için umutsuz bir son girişimde 'başka seçeneği olmadığını' savundu.
Kendisi, 58 yaşında akciğer rahatsızlığından ölen kardeşi Jian Ming Li'nin oğlu olan yeğeni Cheng Zhang Li'nin, uzatabildiği 'şüpheli' sakal sebebiyle gayri meşru olduğuna ikna olmuştu. 

İçini kemiren şüphe doğruysa, Cheng'in artık ölen kardeşinin mirasında hakkı olamayacağı anlamına geliyordu. Bahsi geçen ve adeta göz kamaştıran mirasa Sidney'in gözde bir banliyösündeki milyon dolarlık ev de dahildi. Ancak kardeşi geçerli bir vasiyet bırakmamıştı.

2022 yılında işlediği suçlar kendisine pahalıya mal oldu. Naaşa uygunduz biçimde müdahale etmekten suçlandı. Şimdiyse akılalmaz hareketinin ardındaki motivasyonu açıkladı. Buna göre; Cheng'den DNA testi istemişti, ancak talebinin reddedilince dizginleri kendi eline almaya karar vermişti.

Haberin Devamı

'SADECE BİR ÖRNEK İSTEDİM... BİRAZ'

 Li, A Current Affair adlı televizyona konuşarak DNA için kulağın sadece 'bir kısmını' aldığını anlattı, spiker ise duydukları karşısında şok geçirdi: 

"Bütün kulağını kesemezdim. Sadece bir örnek istedim… Biraz."

KÜÇÜK PARÇALAR KESTİM VE SAKLADIM

Kardeşinin derisinden veya saçından örnek alma talebinin cenaze müdürü tarafından reddedildiğini söyledi ve 'başka şansı kalmadığını' savundu. Li, "Dışarı çıktığında oğlumu bekledim ve ceset torbasını açtım... Örnek almak için biraz küçük parçalar kestim ve onu sakladım" diye devam etti. 

"Bunları yapmaktan zevk almadım ama başka çarem yoktu çünkü birkaç saat sonra yakılacaktı."

Kulağı bir plastik poşete, ardından da cam bir kaba koyduğunu ve buzdolabına aktardığını söyledi. Korkunç sırrı ancak aldığı kulak parçasının meşru olduğunu kanıtlamaya çalıştığında ortaya çıktı. Cheng'in daha sonra Jian Ming Li'nin meşru oğlu olduğu ortaya çıktı.