Dünya Cinsel ilişki oyunu öldürdü... Son görüntüleri ortaya çıktı!

Cinsel ilişki oyunu öldürdü... Son görüntüleri ortaya çıktı!

21.07.2022 - 12:00 | Son Güncellenme:

İki kadın ve bir erkekle birlikte, sabaha karşı 04.00 sularında kaldığı otele doğru ilerlerken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen eski sporcu, gizemli bir şekilde hayatını kaybetti. Polis, 40 yaşındaki sporcunun ilişki sırasında hayatını kaybettiğini düşünüyor.

Cinsel ilişki oyunu öldürdü... Son görüntüleri ortaya çıktı

1981 yılında Wigan yakınlarındaki Leigh'de dünyaya gelen Ricky Bibey, 2001'de Wigan Warriors forması giyerek profesyonel oldu. Ünlü İngiliz bir rugby oyuncusu, kariyerinde pek çok kupa kaldırdı. Leigh Centurions, St Helens, Oldham ve Wakefield Trinity Wildcats takımlarında forma giydikten sonra, 2012 yılında sakatlandı ve aşil tendonundaki yaralanma nedeniyle profesyonel spor hayatını noktalamak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

YARI ÇIPLAK VE KANLAR İÇİNDE ODADAN ÇIKTI

Ancak 800 bin sterlinlik bir evde yaşayan Ricky Bibey, bu kez spor hayatıyla değil, gizemli ölümüyle gündemde. 40 yaşındaki Bibey 17 Temmuz günü İtalya'da hayatını kaybetti. Bibey'nin son görüntülerine İngiliz Daily Mail gazetesi ulaştı. Rugby oyuncusu ve eşi, sabaha karşı 4'te, gizemli bir çiftle birlikte dört yıldızlı otellerine yürürken güvenlik kameralarına yakalandı. İki çocuk babası Bibey, 44 yaşındaki eşi ve iki kişi ile birlikte, Floransa'daki otellerine yürürken görüldü. Bibey'nin eşi, otelin birinci katında bulunan odalarından, yarı çıplak halde ve kanlar içinde koşarak çıktı ve yardım çığlıkları attı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

Daily Mail gazetesinin özel haberi için elde ettiği güvenlik kamerası görüntüleri, saat 04.10'da Manchester'lı bir emlakçı olan kadını İtalya'nın Floransa kentindeki Hotel Continentale'ye yakın bir ara sokakta yürürken gösteriyor.

Cinsel ilişki oyunu öldürdü... Son görüntüleri ortaya çıktı

Görüntülerde kolsuz uzun bir elbise ve sandalet giyen kadını, bir saniye sonra da Bibey ve kimliği belirlenemeyen gizemli çift takip ediyor. Hafif yalpalayarak yürüyen kadın, Bibey ve diğer çift onu takip ederken çantasına uzandıktan sonra kadrajdan çıkıyor. Bibey, açık renkli bir tişört ve şort giyerken, yanındaki kadın kırmızı bir elbise giyiyor ve konuşurken önlerinde bir şeyi işaret ediyor gibi görünüyor.

Kimliği belirsiz adam ise mavi bir tişört, beyaz şort ve spor ayakkabı giyiyor. Hem kendisi hem de kadın, Bibey ve eşinden çok daha genç görünüyor.

OTOPSİ SONUÇLARI ORTAYA ÇIKARDI

Güvenlik kamerası görüntülerinin çekilmesinden üç saatten kısa bir süre sonra, çığlıklar atarak odadan çıkan kadın tarafından çağrılan sağlık ekipleri olay yerine geldi, ancak eski spor yıldızı olay yerinde ölü ilan edildi.

Cinsel ilişki oyunu öldürdü... Son görüntüleri ortaya çıktı

Daha sonra yapılan otopsi, Bibey'nin kalp krizinden öldüğünü ortaya çıkardı. Polis ekipleri de bunun ölümcül bir uyuşturucu ve alkol kombinasyonundan kaynaklandığına ikna oldu.

CİNSEL İLİŞKİ OYUNUNA ZORLADI

Çift, önceki gün dört yıldızlı Hotel Continentale'ye, Pisa Havaalanı'na indikten sonra giriş yapmış, sonrasında da dışarı çıkmıştı. Daily Mail gazetesi, Manchester'da üst sınıf bir emlakçı olan kadının kimliğini bildiklerini yazdı. Kadın, birkaç ameliyat gerektiren ciddi yaralanmalar geçirdikten sonra hâlâ hastanede tedavi altında bulunuyor. Polis yetkilileri, kadının cinsel ilişki sırasında bir tür oyuna zorlanmış olabileceği düşünüyor. Bibey'nin otopsisinde boynunda ve bileklerinde yaralar olduğu görülmüştü. Bu da kadının Bibey'ye karşı koymaya çalışmış olabileceğini ortaya çıkardı.

Cinsel ilişki oyunu öldürdü... Son görüntüleri ortaya çıktı

Haberin Devamı

Bir dizi ameliyat geçiren kadın, iyileşme sürecinde olduğu için polisler tarafından henüz resmi ve ayrıntılı olarak sorgulanmadı.

Adli bir kaynak, Daily Mail gazetesine şu açıklamayı yaptı:

Otopsi, adamın kalp durmasından öldüğünü doğruladı, ancak sisteminde ne olduğunu görmek için hala tam toksikoloji sonuçlarını bekliyoruz. Çok miktarda uyuşturucu ve alkol aldığını ve bunun ölümüyle sonuçlandığını düşünüyoruz. Ellerinde, bileklerinde ve önkollarında çizikler var ve bunlar savunma amaçlı görünüyor, yani şiddet sonucunda öldüğünü düşünmüyoruz. Üzerinde çalıştığımız teori, bu yaralara, yapmak istemediği bir tür erotik oyuna zorlanan kadının neden olduğu. Onunla sadece kısasa konuştuk ve şiddet içeren cinsel oyunlardan hoşlanmadığını söyledi.

Polis ve savcı Ester Nocera, kısa süre içinde tercümanın yardımıyla kadını resmen sorgulamayı umuyor. Kadının aile üyeleri de İtalya'ya geldi.

Adli tıp ekipleri, çiftin cep telefonlarını, birinci kattaki otel odasında ele geçirilen eşyaları ve güvenlik kamerası görüntülerini inceliyor. Kadının tedavi gördüğü Careggi hastanesinde ameliyat olmadan önce yapılan testler, kadının vücudunda da uyuşturucu madde bulunduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

KADININ KANINDA DA UYUŞTURUCU VAR



Savcı tarafından 'bilinmeyen kişilere kasten adam öldürme' dosyası açılmış ancak üçüncü şahıslar aranmıyor. Yetkililer, toksikoloji sonuçları gelene kadar ölümün hala açıklanamaması nedeniyle bunun bir formalite olduğunu açıkladı.

Adli bir kaynak, Daily Mail'e açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Soruşturmanın birkaç ayağı var, tabii ki otel odasında ne olduğunu bilmek istiyoruz, ancak uyuşturucunun da işin içinde olduğuna inanıyoruz. Onları nereden aldılar? İngiltere'den mi getirdiler yoksa İtalya'dan mı satın aldılar? Olay gecsine geri dönüyoruz, oteldeki ve şehrin başka yerlerindeki tanıklarla konuşuyoruz. Otel personeli Cumartesi günü saat 4 civarında döndüklerini ve keyifli olduklarını söyledi. Ardından üç saatten kısa bir süre sonra acil servisin arandığını ve adamın ölü bulunduğunu belirttiler."