Dünya Clinton iki sanıkla yolculuk yapmış!

Clinton iki sanıkla yolculuk yapmış!

17.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’li milyarder finansçı Jeffrey Epstein, seks ticareti suçundan tutuklu olduğu cezaevinde 2019’da intihar etmişti. Epstein’in suç ortağı Ghislaine Maxwell ise halen tutuklu. ABD’nin eski başkanı Bill Clinton’ın Epstein ve Maxwell ile iki yolculuk daha yaptığı öne sürüldü.

Clinton iki sanıkla yolculuk yapmış

DIŞ HABERLER SERVİSİ - Gazeteci Vicky Ward, uçuş kayıtlarının Clinton’ın Epstein’in seks suçlarına alet olan ‘Lolita Ekspres’ adlı özel uçağıyla en az 26 yolculuk yaptığını gösterdiğini, söz konusu iki yolculuğun ilk kez açıklandığını söyledi. Ward’a göre, Clinton, Lolita Express’te Epstein ile birlikte 2005’te Japonya, Tayvan ve Çin’i ziyaret etti.

Haberin Devamı

Birbirlerini kullandılar

Clinton 2003 yılındaysa Hindistan’a yaptığı bir gezide Maxwell ile birlikte milyarder Ron Burkle’a ait özel bir jetle uçtu. Maxwell’in Hindistan’da Clinton ile aynı otelde kaldığı belirtildi. Ward, Maxwell’in 2000’li yıllarda Epstein’le ilişkisi soğurken onunla kurduğu ‘hastalıklı ortaklıktan’ kaçış olarak Clinton’ı kullandığını iddia etti. Clinton’ın ise vakfına bağış toplamak için İngiliz sosyetik Maxwell’i kullandığını öne sürdü. Öte yandan gazeteci Alana Goodman ve Daniel Halper’ın kitabında, Epstein’in dönemin başkanı Clinton’a reşit olmayan kızlar ayarladığı ve Clinton ile Maxwell’in ilişkisi olduğu öne sürülüyor.